Uitdaging.net
je_gezondheid_in_de_beste_handen
     
anim
 
gezondheidradio
   

rss feetrti Home tri oramje Meer artikelentri oramje Gezondheid uit een pilletje?

Is uw gezondheid ook Struisvogel politiek?
Gezondheid uit een (vitamine) Pilletje

Onderzoek kwaliteit voeding

Het antwoord had nee moeten zijn maar de realiteit is anders. Opgegroeid met de schijf van vijf? Dan zult u nu toch uw denkbeelden moeten bijstellen. Een onderzoek van het Duitse levensmiddelen laboratorium Geigy toonde aan dat de vitamines en mineralen in de aardappelen, groenten en fruit tussen 1985 en 1996 gemiddeld 46% waren verminderd. Oorzaken; milieu, intensieve landbouw methoden, snelle groei, langdurige opslag en transport. Zijn deze oorzaken nog terug te draaien? Weet u het antwoord?

Vitale rol vitaminen
Het in Houston, Texas gevestigde laboratorium SpectraCell ontwikkelde de laatste 25 jaar een unieke bloedtest. Hierbij worden de witte bloedcellen op kweek worden gezet en kan men exact meten hoeveel vitaminen en mineralen nu echt opgenomen worden, en of de juiste verhouding aanwezig is in uw lichaam over een periode van zes maanden. Gemeten wordt; niet de aanwezigheid van vitaminen en mineralen in het bloed maar het functioneren hiervan. Gebreken in de voeding kunnen maanden tot zelfs jaren sluimeren voordat deze zich openbaren door lichamelijke gebreken en ziektes. Na uitgebreide testen en vele onderzoeken heeft men aangetoond dat antioxidanten een vitale rol spelen bij het voorkomen van ziektes en uw imuumsysteem op een hoge niveau laten presteren.

Optimale voeding
struisvogel
Op een oktober 2002 gehouden college in Dallas, Texas stelde voedingsdeskundige Dr. Lesley Jacobs; "Weet u dat wij elke dag 12 tot 15 keer fruit en groenten horen te eten voor een optimale voeding? Zelfs van de mensen die bewust met hun voeding bezig zijn weten wij dat velen zelfs de minimale hoeveelheid van 5 niet binnenkrijgen!"

Hebben wij suppletie nodig?
"
De realiteit is; als u niet zes keer per dag vitaminen van een hoogwaardig bewezen kwaliteit tot u neemt loopt u een groot risico! Na kanker is een hart aanval de nummer een doods oorzaak. Van de 800.000 mensen die dat treft in America leeft de helft nog niet lang genoeg meer om de telefoon op te nemen of om hulp te roepen naar mensen in de naastgelegen kamer", aldus Lesley
"Wat iedereen moet weten is; wat moet ik gebruiken, hoe moet ik het gebruiken en hoe moet ik het in nemen?"

Boek: Duistere Machten.
Wat is processed food en wat kan dit mogelijk betekenen voor uw gezondheid.
http://www.ddh.nl/duurzaam/landbouw/duisteremachten/inleiding.html#start

Uitgave: Agri & Cultuur, Olympiaweg 59", 1076 VP Amsterdam

- Henk Mutsaers

eBoek: Super Gezonde Fruit Smoothie

Mike Donkers heeft deze super smoothie grotendeels samengesteld. Als je leest wat het allemaal voor je gezondheid kan betekenen, ... Hoeveel wetenschappelijk onderzoek er allemaal al gedaan is. Hoe weinig ik daarvan wist (!) en met mij vele anderen. Doe eens gek en vervang drie weken lang één broodmaaltijd voor de Super Fruit Smoothie. Ik daag je uit en ..... Open / Download eBoek Super Fruit Smoothie
eBoek smoothie
Reactie(s) [ Voorwaarden ]
 


ga naar gedachtenvoer

Adverteren bij Daisycon

Recentelijk toegevoegd
Podcasts Gezondheid radio

gedachtenkracht
chlorella bestellen
support_bio_meridian

support_nes_health
C 2015 | Disclaimer |
U heeft een oude versie van Adobe Flash Player.
Klik op het plaatje voor een upgrade.

Download Flash Player.