Download eBoeken

Gratis e Boeken Downloaden pdf file

 

gratis e book downloaden
eBoek Zoektocht Naar Gezondheid
Net zoals bijna iedereen begon mijn zoektocht naar gezondheid pas op het moment dat ik langere tijd klachten had die geen uitstel meer dulden. Duidelijk moet worden voor een ieder dat je niet gezond kan blijven als je alles uit de supermarkt zomaar in je boodschappenwagentje laadt zonder de verpakking eens grondig te bestuderen. Je bent dan als het ware op weg om al je eerste ziekte achterna te hollen. In dit e-boek wil ik iedereen deelgenoot maken van mijn reis en zoektocht naar gezondheid. Dit e-Boek is niet zomaar een geschenk van mij aan jou, maar eigenlijk meer een aanmoediging voor je om het ook te schenken aan een ieder die je dierbaar is.Download Gratis eBoek ...

Download eBoek
eBoek: Nadenken over vaccinaties en andere medische wondermiddelen. Wordt je liachaam ziek door een gebrek aan medicijnen of ... Anneke Bleeker
eBoek Kanker
eBoek Kanker en de natuurwetten
Wat ook de motivatie is om dit eBoek te lezen, je verlangen om gezond te blijven, een mogelijkheid zoeken om weer gezond te worden, of op zoek naar een laatste strohalm? Bedenk dat de informatie in dit eBoek een leidraad is in een zoektocht die je zelf moet gaan maken. Onderzoeken, Google, boeken etc. Je gezondheid is immers te kostbaar om een beslissing daarover af te laten hangen van de mening van een arts. Het is JOUW lichaam, JOUW leven. Het hoort dus ook JOUW eigen beslissing te worden welke weg je gaat volgen. Waar jij vertrouwen in hebt! Maar wel met zoveel mogelijk KENNIS en FEITEN!
super fruit smoothie
eBoek: Super Fruit Smoothie
Mike Donkers heeft deze super smoothie grotendeels samengesteld. Als je leest wat het allemaal voor je gezondheid kan betekenen, ... Hoeveel wetenschappelijk onderzoek er allemaal al gedaan is. Hoe weinig ik daarvan wist (!) en met mij vele anderen.

Download eBoek Super Smoothie
Hans Slieker
eBoek Hans Slieker.

Natuurlijk kunnen hart en vaatziekten en kanker genezen!

eBoek Hans Slieker.
eBoek kwakzalverij
eBoek Kwakzalverij:
Ben jij zelf een kwalzalver?
Is de dokter nu een kwakzaler of jij? het is maar net hoe je daar naar lijkt.

Download eBoek
Gezond oud geluk of kennis

eBoek
Gezondheid: geluk of Kennis?

24-12-2007
24 pagina's

Meer en meer puzzelstukjes vallen op zijn plaats!


Download eBoek
vBoek
V Boek

Wat weet je eigen lichaam beter dan jij?

Download het VeMMA eBoek
VeMMA eBoek
Gezond oud simpel als 1 2 3
eBoek
Gezond Oud zo Simpel als 1-2-3!


Geheim gezond ouder worden / Een nieuw gezond lichaam in 3 jaar / Natuurlijke geneeskracht / Gezonde gedachten / 100 jaar oud.

Download eBoek

Motivatie
eBoek: Motivatie
~ Heb je een gezonde relatie .. met jezelf ?
~ Kies je voor achter- of vooruitgang ? 
~ Angst >v’s< Verlangen:
Wat MOTIVEERT jou ?
~ Wie motiveert je ?
~ Wat is je referentiekader ?
~ Wat zou je het liefst willen ?
~ Kunnen wij iets voor elkaar betekenen ?
~ Kan ik je motiveren ?

Download eBoek
E Boek Voedingssupplementen
E boek: Ontdekkingsreis van leek naar ervaringsdeskundige.

De noodzaak van suppletie en de oorzaak van veel ongezondheid. De leugens van 'deskundigen' - interview Food & Focus.

E boek voedingssupplementen
Het verleden voorspeld de toekomst
Nieuws & de Media
De media staan met de vergrijzing steeds meer stil bij het onderwerp gezondheid. Steeds weer zijn het echter de uitgemolken onderwerpen als een nieuw medicijn dat een bepaald symptoom zou kunnen bestrijden, bewegen en gevarieerd eten. Hoe gevarieerd moet je echter eten om aan de dagelijkse minimum behoefte (ADH) te voldoen om je lichaam te laten functioneren. Veel van deze feiten werden al bekend in het eerste deel van de vorige eeuw en zijn terug te vinden in oude onderzoeken en stoffige boeken van voor de tweede wereldoorlog.

Verder in dit Eboek:
- Welke dokter kiest u als u ziek wordt? - 8 leugens over gezondheid. - Verander uw – geloof – in gezond leven. - De eerlijke voedingspiramide - Herhaald de geschiedenis zich?
Nieuws & de Media


eBoek preventieve gezondheid
Download Gratis E boek Preventieve Gezondheid: Geneeswijzen Alternatief <vs> Regulier, Pijnstillers, Ziekte Behandeling <vs> Gezondheid Preventie, Base~Zure balans, Gewichtsbeheersing, etc. 22 pagina's 836 kb.

download
DownloadE boek Willen of Moeten Iemand zijn toekomst kan totaal veranderen door invloeden van buiten af. Daar hebben we vaak geen enkele contole over of wellicht toch? 17 pagina's 530k EBoek downloaden

E boek Pensioen? Voor welke optie kiest u? 1. Meer pensioen premie? 2. Langer doorwerken? 3. Minder pensioen ontvangen? Wordt het een combinatie van deze drie of denkt u dat het allemaal wel meevalt?

Top econoom Paul Zane Pilzer schrijver van de bestseller The Wellness Revolution in een interview met John Milton Fogg over de de combinatie Internet en Netwerkmarketing. The next big thing! The next big thing!

Waarom mensen ziek worden?
Wat wel vreemd is dat het artikel: "Medisch Dossier" niet op de voorpagina van de krant heeft gestaan en uitgebreid in de media is behandeld. Bent u dit ook met mij eens stuur het dan door naar AL uw vrienden en bekenden. "Wat dokters niet vertellen"

Antiveroudering: Het terugdringen van het verouderingsproces – Anti Aging - is het recept om zolang mogelijk vitaal te blijven en hierdoor in staat te blijven een inkomen te verwerven. Dit fenomeen is de grootste groeimarkt aan het worden, groter dan we bij enige andere groeimarkt in het verleden hebben gezien.

Eboek Medicijn Gebruik - Objectieve voorlichting? - Bijwerkingen (dodelijke) - 90% werkt niet of onvoldoende - Medicijnen hebben totaal gefaald bij kanker - Zijn medicijnen wel geneesmiddelen? - Welke dokter kiest u als u ziek bent geworden? Het einde van chemische medicijnen? en meer .......

Dorothy Merritt M.D. onderzocht al haar patiënten met de gepatenteerde FIA vitamine analyse methode van SpectraCell laboratories uit Houston in 1997. De schokkende feiten worden in dit Engelstalige rapport vergeleken met 20.000 mensen die dat jaar internationaal dezelfde test lieten doen. Ruim een derde van alle mensen hadden ernstige gebreken in de voedingopname en maar liefst 75% hadden een te lage totale antioxidanten balans. Na individuele correcties met voldoende suppletie was de vooruitgang echter zeer bevredigend. Het medicijn gebruik verminderde tot wel 81%, de algehele ziekte kosten gingen omlaag en er werd grote winst geboekt op de algemene gezondheid en kwaliteit van leven bij de meeste patiënten. En dat onderzoek vond al plaats in 1997!
Download Study (4 pagina’s pdf) Download Study

Download Eboek Persoonlijke Ontwikkeling
Download Eboek Persoonlijke Ontwikkeling


 Web uitdaging

gedachtenkracht
eboek zoektocht naar gezondheid
NES scan mijn favoriete preventie methode

dotcomradio

gezondheidscooperatief ziektekosten verzekering 2.0
ik stem op

loading...