Landmark Forum

Landmark Forum | Een nieuw leven of een hersenspoeling?


E
ind 2003 kreeg ik van een collega te horen dat hij deelnam aan een Landmark Forum. Ik kreeg ook de positieve resultaten te horen die mij wel aanspraken omdat ik de laatste vijf jaar open sta voor persoonlijke ontwikkeling. Het duurde enkele maanden voordat hij mij uitnodigde voor een introductieavond waar ik onmiddellijk op inging. In Amsterdam, waar de Landmark trainingen worden gegeven proefde ik gelijk een positieve sfeer. Een jonge dame die klaarblijkelijk het Landmark Forum al doorlopen had sprak mij voorafgaande van de presentatie aan met de vraag wie mij geïntroduceerd had. In het daarop volgende gesprek was zij verrast dat ik de keuze al gemaakt had om dit Forum te gaan doen zonder dat ik nog maar iets van de presentatie gehoord had, een keuze gebaseerd op het advies en vertrouwen in mijn gastheer.

Hersenspoeling
Een paar dagen voorafgaande aan het Landmark Forum sprak ik een kennis aan (beroep leraar) die al wel eens wat gehoord had over het bestaan van dit Forum: “Dus jij gaat je laten hersenspoelen”, was zijn opmerking. Zoekende op het internet kwam ik nog wel wat negatieve opmerkingen tegen. Gelukkig ben ik er een aantal jaren geleden al achtergekomen dat je keuzes, en beslissingen nooit moet nemen op de (voor) oordelen van jezelf en anderen.

Het Landmark Forum
Het Landmark Forum bestaat uit een intensieve driedaagse training van negen in de morgen tot twaalf uur ’s nachts en gaat ongetwijfeld mijn leven veranderen in de meest positieve zin van het woord. Het was een rollercoaster ride die ik voor geen goud had willen missen. Gekomen met het idee om mijn communicatie te verbeteren geeft het een hele nieuwe kijk op de problemen waar - zonder uitzondering - iedereen mee worstelt.

De kwartjes vielen pas op de laatste dag.
Net als bij iedereen blijkt ook mijn leven beheerst te worden door emoties, gevoelens en die stemmetje in je hoofd: Wat zal een ander er van denken, Is dit goed of slecht?, Het is te mooi om waar te zijn. Heeft iemand gelijk of niet?, Moet ik dit wel of niet doen?, etc, etc. Faalangst blijkt achteraf alleen maar een gevoel te zijn van; Wat zullen anderen
ervan denken. Dit weekend dat ik mocht delen met de diepste gevoelens van anderen, - vreemden -, gaf mij na drie dagen het gevoel als een stukje familie. Wat ik hier voor mijzelf en anderen uit kan halen is een hele nieuwe kijk op de problemen waar ik dagelijks mee geconfronteerd word. Kennis die ik zowel zakelijk als privé, in alle facetten van het leven, bij keuzes en beslissingen kan gebruiken. Een hersenspoeling? Die heb ik de laatste 50 jaar van mijn leven gekregen, door de indrukken, de oordelen van anderen, en de vooroordelen van mijzelf. Dit weekend was een bevrijding. Ik wil nog zeker 40 jaar genieten van het leven, dan is dat omgerekend ? 10.oo euro per jaar. Een koopje dus. Je zou haast zeggen dat ik er voor betaald wordt om dit op mijn website te zetten. Mijn advies, gewoon doen!

He Nico, bedankt voor de introductie!
Henk Mutsaers
26-04-2004

14 juni 2004
Nooit van mijn leven gedacht dat ik zo’n persoonlijke ontwikkeling zou meemaken. Het Landmark Forum in Actie en nu de Advanced Cource. Een cursus voor gevorderden die het verlangen hebben een nieuwe toekomst te creëren voor zichzelf en anderen om zich heen. Een toekomst die echter al vanaf dag één merkbaar is! Over de ervaringen en nieuwe inzichten, opgedaan in slechts vier dagen zou ik wel wat A viertjes vol kunnen schrijven. Ik kan het echter ook in slechts één zin samen vatten die ik in een liedje hoorde. –

Life is good when its understood.


Web uitdaging

gedachtenkracht
eboek zoektocht naar gezondheid
NES scan mijn favoriete preventie methode

dotcomradio

gezondheidscooperatief ziektekosten verzekering 2.0
ik stem op

loading...