Uitdaging.net
je_gezondheid_in_de_beste_handen
     
anim
 
gezondheidradio
   

rss feetrti Home tri oramje Meer artikelentri oramje 07-11-2011 Keshe schrijft geschiedenis

Keshe's ontdekkingen zetten de wetenschap, gezondheidszorg, economie en
wereldverhoudingen op zijn kop.
Keshe Foundation

De Iraanse uitvinder c.q. wetenschapper Mehran Tavakoli (M.T.) Keshe, al sinds jaren werkzaam en woonachtig in België, heeft de totale wereld op zijn kop gezet met zijn ontdekkingen. We waren getuige van zijn wonderbaarlijke ontdekkingen tijdens een presentatie van de lezing in Schipluiden zaterdag 5 november 2011.

Stel je voor dat je een middagje kan komen luisteren naar een wetenschapper / uitvinder zoals Marconi, Edison, Tesla of Einstein? Deze laatste Einstein wist al in zijn relativiteitstheorie te bedenken dat de zwaartekracht het heelal domineert, maar hoe precies? We waren te gast bij een lezing van M.T Kesha die dit wel wist te verklaren en uiteenzette wat deze ontdekking voor de mensheid in zijn geheel gaat betekenen.

Update 16-11-2012 Keshe Foundation

Historische doorbraak. Waar blijft NEDERLAND?

Afgelopen maanden is er veel onderhandeld met bijna alle landen van de wereld om de technologie van Keshe te mogen introduceren. Aanvankelijk was er veel weerstand van de autoriteiten. Maar sinds kort is daar enige verandering in gekomen. Een historische doorbraak is gaande. Er zijn sinds kort al meer dan 14 nieuwe landen (o.a. USA, Rusland, China, Japan, Iran, Armenia, Bangladesh, Australië, India, Italië, Brazilië, Congo, Soedan, (Thailand binnenkort te zien op video), Sierra Leone), die toestemming hebben gegeven om het z.g. "spaceship program" te mogen gaan uitvoeren. Dit programma is zo veel omvattend dat het grote consequenties heeft in de komende jaren voor de hele wereld.

Zaten niet veel mensen te hopen dat in dit magische jaar 2012 er veranderingen in de wereld zouden doorbreken? Nou, achter de schermen zijn deze zich zeker aan het voltrekken. De technologieën van Keshe bevatten veelzijdige onderwerpen zoals ruimtevaart, gezondheid, energie productie, milieu, transport, opheffen van voedseltekorten, nieuwe materialen, nano en ICT.
Deze toepassingen hebben voor de mensheid vergaande gevolgen. En wel positief!
Weliswaar zullen de oude machtsstructuren nog moeite hebben om het nieuwe toe te laten, maar als ze niet meedoen dan lopen ze binnenkort achter de feiten aan. Het is een spannende tijd waarvan de consequenties vooral positief kunnen uitwerken voor de hele wereldbevolking! Want zoals Keshe het bedoeld heeft zijn alle technologieën van de Keshe Foundation eigendom van het volk. Een van de gevolgen hiervan kan zijn dat de landen die met dit programma gaan beginnen binnen afzienbare tijd in staat zullen zijn om in hun eigen energie behoefte te voorzien. Landen worden onafhankelijker en oude machtsstructuren kunnen steeds minde r manipuleren en uitbuiten. We gaan weer naar een tijd van overvloed, die er altijd al is geweest!

De middag werd geopend door Désirée Röver die de aandacht van het publiek vestigde op de schitterende plafondschilderingen in het voormalige kerkgebouw. Dit bleek een meer dan toepasselijke inleiding op de reis die Mehran Keshe ons toonde. Ook hij had immers de blik omhoog gericht, zich afvragend hoe het kwam dat de aarde en het hele universum in verhouding stonden en welke krachten van de natuur daaraan ten grondslag lagen.

M.T.Keshe

Mehran Keshe woont in België, is een Iraanse nucleair ingenieur, opgeleid in het beheersen van nucleaire reactoren. Getalenteerd in origineel denken combineerde Mehran zijn kennis met de telkens terugkerende patronen die hij observeerde in de natuur.

Hierbij stuitte hij op ontdekkingen die de wereld van de vrije energieproductie, de wereld van onze voeding, de wereld van onze gezondheidszorg, de wereld van de ruimtevaart, de autowereld, de olieindustrie en ontelbare andere zaken compleet op zijn kop gaan zetten.

Zoals hij stelde in zijn inspirerende presentatie: "Iedereen weet wat de computer voor veranderingen teweeg heeft gebracht in de wereld. Deze nieuwe technologie gaat dit honderd, nee zeker duizendvoudig overtreffen".

De grote vraag die we echter kunnen stellen is:

"Hoe lang gaat het duren voordat de wereldleiders het vrijgeven van zijn technologie toestaan?"

In 2004 werd Keshe uitgenodigd door de Flemish Aerospace Group (FLAG). Zijn technologie werd in België onderzocht door universitair-wetenschappelijke onderzoekers die in hun rapport concludeerden dat energieproductie met Keshe's technologie perfect mogelijk is.

Keshe begon zijn betoog met te stellen dat de wetenschap die wij momenteel te zien krijgen niet de echte wetenschap is. In de kosmos draaien alle planeten zonder gebruikmaking van enige vorm van brandstof, zonder motor. Deze principes zul je dus moeten leren begrijpen en leren toe te passen om tot werkelijke oplossingen te komen.

Het grootste mysterie, zo bedacht hij, is dat van de zwaartekracht.

Dat zullen we moeten leren begrijpen. De Keshe Foundation werkt inmiddels al twintig jaar in het geheim om niet in conflict te komen met de heersende bedrijven, technologieën en geldsystemen.

De oplossingen die Keshe ontdekte voor legio wereldproblemen werden gevonden in het evenwicht tussen de zwaartekracht en de magnetische velden in de natuur. Deze ontdekkingen gaven toepassingmogelijkheden voor een vrije energiemotor door CO2 en methaan te vangen in vloeibare vorm door de toepassing van nanotechnologie.

Deze technologie maakt niet alleen een energie-unit voor thuisgebruik mogelijk maar tevens voor de auto en ... de ruimtevaart, waardoor reizen naar ander planeten met 'vliegende schotels' met supersonische snelheden ineens geen science fiction meer zijn.

Met deze ontdekkingen komen echter vele andere zaken op losse schroeven te staan.

Het blijkt ook mogelijk de gehele voedingsketen over te slaan en de energie die het menselijk lichaam nodig heeft rechtstreeks via de zon en water te betrekken. We hadden al eerder kennis genomen van dit fenomeen met de term 'sun gazing' (naar de zon staren). Daarmee is een ander probleem dat ontstaat bij ruimtereizen opgelost: de voedingsproductie.

Met de ontdekkingen van Keshe werd ook de plasmatische, nucleaire en atomaire structuur van het lichaam in beeld gebracht waardoor de boeken van de westerse medische wetenschap herschreven kunnen worden en de kennis van de op natuurkunde gebaseerde geneeskunde verklaard kan worden. Alles is terug te herleiden naar verstoringen van het lichaam magnetisch veld!

Zo blijkt zuurstof als een sterke magneet te werken in het lichaam ten opzichte van aminozuren. Dit verklaart de ontdekking van Otto Warburg uit 1931 dat zuurstof een genezende werking heeft op kanker. Het verklaart waarom simpele diëten zoals Budwig werkzaam zijn, vitamine C en talloze andere. Ze bevorderen immers allen de zuurstofopname van het lichaam om daarmee te genezen. Verstoorde energievelden verklaren ook het principe achter de Germaanse Geneeskunst (GNM).

De lichamelijke condities van geleiders en isolatoren door geneeskrachtig water te drinken kunnen mensen genezen van condities als MS, fibromyalgie, kanker en epilepsie door de natuurlijke lichamelijke condities te resetten. Zelfs een coma-patiënt is hiermee bij bewustzijn gebracht!

Wanneer deze techniek voor het grote publiek beschikbaar komt hangt geheel en uitsluitend af van de wereldleiders gezien de grote belangen van de gezondheidszorg en de farmaceutische industrie. We kunnen de komende tijd getuige zijn welke belangen het hoogst wegen: de superwinsten van deze bedrijfstakken of de gezondheid en het welzijn van de mensheid als geheel.

In feite tekende Kesha met zijn ontdekkingen en toepassingen het failliet van deze tak van industrie, evenals die van de energiebedrijven, de olie-industrie, de .....

Volgens Keshe bevat 1 waterstofmolecuul voldoende energie om Nederland voor vele jaren van energie te kunnen voorzien.

Maar er is meer dat de wereld op zijn kop gaat zetten.


Keshe heeft inmiddels ook al aangetoond met deze techniek diamanten en goud te kunnen fabriceren zoals de natuur dat ook doet. Dit kan een versneld einde maken aan deze materialistische wereld die gebaseerd is op schaarste en bezit. Terwijl met de toepassing van de natuurkundige ontdekkingen van Kesha er een wereld, een universum van overvloed voor iedereen ontstaat.

Waar bekrompen denkende wereldleiders via schaarste, angst, oorlog en heers-en-verdeel-taktieken nog de macht proberen te veroveren over onze nietige planeet zouden ze het hele universum kunnen delen.

De ontdekkingen van Kesha zetten alle machtsverhoudingen op zijn kop. Hij stelt: "Het is geheel in handen van de overheden om deze technieken in te voeren en toe te staan. Mijn eigen leven wil ik niet in de waagschaal stellen".

Healthy & Well 13 november 2011
(daarna beschikbaar als download)

8 pm - 10 pm Guest: Mehran Keshe, nuclear engineer,
Topics: Keshe reactors, revolutionary technology for space travel, energy production, the creation of food, and the restoring of health by 'resetting' the body.

Mehran Keshe is an Iranian nuclear engineer, trained in controlling nuclear reactors. Gifted with the talent in original thinking he combined this conventional knowledge with the recurring patterns in nature that he had observed on the level of cells, earth, space and the universe. "As above, so below." Based on many experiments he eventually developed the Keshe reactors, an energy production technology. These reactors produce tension and current at room temperature and normal atmospheric pressure! Imagine that! Obtaining energy without the use of nuclear reactors, burning coal or oil, or electric power production installations like wind mills and sun panels.
And using this same technology to help bodies heal from illnesses that are considered to be 'irreversible', like paralysis, Parkinson's or MS.

YouTube video's verwijderd

Bronnen:
links verwijderd

Een beslissing neem je ALTIJD zelf en is voor je EIGEN verantwoordelijkheid

Of het nu om een behandeling gaat bij je eigen dokter of specialist of zaken die je leest op deze of andere websites. Elke mening of advies dient ter informatie, tot uitbreiding van je eigen kennis zodat je gebaseerd hierop een afgewogen beslissing kan nemen. Vraag dus nooit; "Wat moet ik doen", maar, "Waar kan ik meer informatie vinden om een afgewogen beslissing te nemen". Leg ook een beslissing niet in de handen van een dokter. De feiten wijzen uit dat deze beslissing je duur te staan kan komen. Een goede arts kan daartegen ook je leven redden. Zorg dus dat je precies weet uit welk hout iemand gesneden is voor je zijn of haar advies ter harte neemt. Stel vragen, lastige vragen, alsof de arts bij wijze van spreken bij je persoonlijk op sollicitatiegesprek komt! Neem ook nooit advies aan van iemand die er niet gezond uitziet! - Henk Mutsaers

rss feet rti Home tri oramje Start je eerste bezoek > Hier <

meer mensen beginnen wakker te worden

eBoek: Super Gezonde Fruit Smoothie

Mike Donkers heeft deze super smoothie grotendeels samengesteld. Als je leest wat het allemaal voor je gezondheid kan betekenen, ... Hoeveel wetenschappelijk onderzoek er allemaal al gedaan is. Hoe weinig ik daarvan wist (!) en met mij vele anderen. Doe eens gek en vervang drie weken lang één broodmaaltijd voor de Super Fruit Smoothie. Ik daag je uit en ..... Open / Download eBoek Super Fruit Smoothie
eBoek smoothie
Reactie(s) [ Voorwaarden ]
Naam Email
uw reactie


Naam:
Email:
Recentelijk toegevoegd
Podcasts Gezondheid radio

gedachtenkracht
chlorella bestellen
C 2013 | Disclaimer |
 
eXTReMe Tracker