Uitdaging.net
je_gezondheid_in_de_beste_handen
     
anim
 
gezondheidradio
   

rss feetrti Home tri oramje Meer artikelentri oramje Antioxidanten

Voedingssupplementen JA of Nee;
Uw eigen verantwoording!
Antioxidanten zijn geen luxe

Antioxidanten fungeren als belangrijke beschermers voor de algemene gezondheid. Aantoonbare tekorten in onze voeding maakt dat ons lichaam steeds weer opnieuw, dag na dag, te weinig bouwstoffen tot zich krijgt. Dagelijkse aanvulling met extra vitaminen mineralen en multi antioxidant zorgt er voor dat uw lichaam voldoende gewapend is tegen invloeden zoals milieu, stress, verhoogde sportprestaties.

Antioxidant: Essentiële bouwstoffen
Onze dagelijkse voeding zorgt er voor dat ons lichaam essentiële bouwstoffen binnenkrijgt voor het verbrandingsproces waar ons lichaam zijn energie aan ontleent. Onze moderne levenstijl, fastfood, geen tijd om maaltijden te bereiden en het consumeren van teveel ongezonde voeding zorgt ervoor dat vele mensen onbewust hun gezondheid op het spel zetten. Met onze voeding krijgen we ook stoffen binnen die er eigenlijk helemaal niet in horen te zitten, de zogenaamde vrije-radicalen. Reden waarom uitgebreide protectie in de vorm van een efficiënt anti-oxidanten-systeem voor de gezondheid absoluut onmisbaar is.

Wakkerschudden
En terwijl een hartaanval, herseninfarct, of een kanker gezwel ons onverwacht treft en ons ruw wakkerschud,....is de realiteit dat deze en andere ziekten door tekortkomingen zich langzaam gedurende tijd ontwikkelen en allemaal terug te leiden zijn tot tientallen jaren van vitamine tekorten.

Suppletie
Een gelukkige omstandigheid is dat een belangrijke antioxidant in situaties waarin de lichaamseigen productie tekortschiet ook als voedingssupplement kunnen worden toegediend. Daarbij moet er echter, om opname vanuit het darmkanaal mogelijk te maken, wel op worden gelet dat het preparaat is voorzien van een coating die uiteenvallen in de maag voorkomt.

Anti-oxidant-complex
Aangezien voedings-anti-oxidanten bij het onschadelijk maken van vrije radicalen zelf verloren gaan, kunnen deze per molecuul doorgaans slechts één of twee van deze agressieve deeltjes inactiveren. De effectiviteit wordt echter aanzienlijk vergroot doordat diverse voedings-anti-oxidanten elkaars werkzaamheid herstellen, zodat ze weer opnieuw kunnen worden ingezet. Onder meer om deze reden verdient suppletie met een anti-oxidanten-complex de voorkeur boven toediening van een enkele anti-oxidant. Interessant is dat uiteenlopende voedingsstoffen met anti-oxidant-werking ook een belangrijke rol blijken te spelen bij de reparatie-mogelijkheden waarover het organisme beschikt om oxidatieve schade te herstellen.

Gezond blijven
Suppletie met voedingssupplementen, in het bijzonder anti-oxidanten, is essentieel om uw gezondheid te behouden, te verbeteren en daarmee het verouderingsproces positief te kunnen beïnvloeden.

Goede gezondheid begint met een uitgebalanceerd dagelijks dieet, met aandacht voor het belang van een goede voorziening met onverzadigde vetzuren en voor het gebruik van volwaardige, ongeraffineerde voedingsmiddelen, maar weet u wat u elke dag consumeert? Aanvulling van het dagelijks menu met extra voedingsstoffen, hoe gezond en uitgebalanceerd dat menu ook mogen zijn, is in de tijd waarin wij leven helaas beslist noodzakelijk.

"Desastreus mismanagement van onze landbouwgrond en intensieve landbouwmethoden hebben ertoe geleid dat ons voedsel van dermate povere kwaliteit is dat vitaminesupplementen geen overbodige luxe maar een bittere noodzaak zijn voor een goede gezondheid". Biologische landbouw en verbouwen in eigen tuin ten spijt, beiden zijn slechts weinig beter af. Medisch Dossier maart 2003

Het is in wetenschappelijke kringen algemeen bekend dat ongeveer 70 procent van de bevolking in de V.S. risico loopt door langdurige vitamine en mineralen tekort. Tekorten die het efficiënt functioneren van het lichaam en het vermogen om verzet te bieden tegen ziekten nadelig kunnen beïnvloeden.Het gebruik van onze producten is één manier om deze verbijsterende statistiek te helpen verlagen. Een andere manier is uw intracellulaire vitamine tekorten en totale antioxidantfuncties vast te stellen. Hoewel het vroeger onmogelijk was vast te stellen hoe vitamines, mineralen, aminozuren en antioxidant systemen werkelijk functioneren in uw witte bloedlichamen (lymfocyten), kunnen de tekorten nu precies opgespoord worden vóórdat ze hun bijdrage leveren aan klinische problemen ... door gebruik van de ' Essential Metabolics Analysis (EMA) bloed test', een gepatenteerde diagnostische test die door Spectra Cell aangeboden wordt.


Nieuw Onderzoek Zegt: 'Neem Dagelijks Uw Multivitamines'
Een onderzoek dat in juni 2002 in het 'Journal of the American Medical Association' gepubliceerd werd heeft uitgewezen dat 'Alle volwassenen elke dag multivitamines moeten nemen.' Volgens dit artikel is deze aanbeveling gebaseerd op onderzoek dat 'het nemen van multivitamines de kans op een aantal chronische ziekten waaronder hart- en vaatziekten, sommige soorten kanker en osteoporosis vermindert.'De markt is verzadigd van eendags vitaminen. Wat moet u dus kiezen? Maakt uw beslissing eenvoudig. Ons product bevat een mengsel van plantaardige voedingsstoffen zoals die in sommige fruit- en groentesoorten gevonden wordt. Deze stoffen verhogen nog meer de antioxiderende effecten. Daarbij komt ook nog aangetoond is dat deze stoffen een gezonde celactiviteit te bevorderen, terwijl andere stoffen het hart- en vaat systeem helpen.Volg het advies van 'The American Medical Association' en neem uw multivitamines elke dag in

eBoek: Super Gezonde Fruit Smoothie

Mike Donkers heeft deze super smoothie grotendeels samengesteld. Als je leest wat het allemaal voor je gezondheid kan betekenen, ... Hoeveel wetenschappelijk onderzoek er allemaal al gedaan is. Hoe weinig ik daarvan wist (!) en met mij vele anderen. Doe eens gek en vervang drie weken lang één broodmaaltijd voor de Super Fruit Smoothie. Ik daag je uit en ..... Open / Download eBoek Super Fruit Smoothie
eBoek smoothie
Reactie(s) [ Voorwaarden ]
Naam
Email
Reactie op pagina over .....
(Kopie / plak adresbalk)
ReactieNaam:
Email:


Recentelijk toegevoegd
Podcasts Gezondheid radio

gedachtenkracht
chlorella bestellen
 
C 2013 | Disclaimer |