GNM German New Medicine

Hoop op Genezing
Dr. Hamer GNM
Een gebroken hart is echt een medische conditie!
Casper Rutten bij TROS Radar
De Vraag: Wel of geen chemotherapie?

 

Iemand is pas verloren als zelf de hoop wordt opgegeven.

German New Medicine (GNM) ontwikkeld door Dr. Ryke Geerd Hamer, M.D. gaat uit van de gedachte dat elke ziekte, inclusief kanker, zijn origine vindt een onverwachte schok die men ervaart. De ontdekking kwam nadat Dr. Hamer, de voormalige hoofd internist oncologie aan de universiteit van Munchen Duitsland, zijn zoon onverwacht verloor. Tijdens deze stressvolle periode ontwikkelde zich bij hem kanker (testikel).

Ziekten en emoties
Deze diagnose leidde bij hem tot het bestuderen van de connectie tussen stressvolle gebeurtenissen en ziektes door bij kankerpatiënten (zijn specialiteit) de historie voorafgaande aan de ziekte te onderzoeken. Hij vond dat, net als bij hemzelf, al zijn patiënten door een zeer stressvolle periode waren gegaan voorafgaande aan de openbaring van de ziekte. Door ook andere ziektes in het onderzoek te betrekken kwam aan het licht dat elke ziekte gecontroleerd wordt door een specifiek gedeelte van de hersenen en verbonden kan worden met een identificeerbare stress situatie. GNM is gebaseerd op vijf biologische wetten die wetenschappelijk toe te passen zijn op elle voorkomende ziektes:

#1. Elke ziekte wordt veroorzaakt door een traumatische gebeurtenis / conflict / schok die mensen onverwacht treffen.

#2. Op voorwaarde dat er een oplossing is voor het conflict ontwikkelt zich elke ziekte in twee fasen. Een conflict actieve fase en een genezingsfase.

#3. Verbindt de bevindingen van de eerste twee wetten in context met de embryologie (de studie naar de ontwikkeling van de embryo) en de ontwikkeling van de mens. Het illustreert de biologische correlatie  tussen het fysieke lichaam, de hersenen en het orgaan vanuit het gezichtspunt van de evolutie. 

#4. Adresseer de rol van de microben in de context van de evolutie met betrekking tot de drie kiemlagen waaruit onze organen voortkomen. De microben zijn onontbeerlijk voor onze overleving.

#5. Elke zogenoemde ziekte moet men gaan begrijpen als een zinvol speciaal biologisch programma van de natuur dat gecreëerd wordt om een onverwacht biologisch effect op te lossen.

Kanker op zichzelf is niet dodelijk
Verder geloofd Dr. Hamer dat een persoon niet kan overlijden aan kanker op zichzelf. Wanneer iemand overlijdt gedurende de conflict actieve fase van de ziekte stelt hij is het door energie gebrek, gewicht verlies, slaap gebrek en emotionele en mentale uitputting. De stress voortkomend uit de kankerdiagnose, of het geven van een negatieve prognose is vaak genoeg om een persoon te beroven van de levenslust.

Conventionele behandeling van kanker zorgt alleen maar een acceleratie van de neerwaartse spiraal! Als een kankerpatiënt nog geen behandeling heeft ondergaan als radiotherapie of chemotherapie heeft GNM een succesratio van 96 tot 98 procent. Toen Dr. Hamer deze bevindingen wilde publiceren werd hij aangeklaagd en dwarsgezeten door Franse en Duitse autoriteiten. Hij leeft nu in ballingschap in Spanje waar hij zijn strijd voortzet voor de erkenning van GNM.

Commentaar Dr. Mercola:
Ik heb al lang aangehouden dat de mentale staat een rol speelt in elke fysieke ziekte, van hartziektes tot depressies, van artritis tot kanker.

Zelfs de conservatieve centra voor ziekte controle (Centers for Desease Control CDC) stelden dat 85 procent van alle ziektes een emotioneel element bevatten. Ik geloof echter dat het actuele percentage veel hoger ligt.

Het is niet verwonderlijk dat Dr. Hamer vervolgt wordt in zijn pogingen om GNM bevindingen gepubliceerd te krijgen die bewijzen dat het oplossen van de emotionele crises de eerste stap is naar genezing. De meeste nieuwe theorieën, speciaal diegene die ingaan tegen medicijngebruik, chirurgie en conventionele behandelingen hebben en / of krijgen hiermee te maken. Intuïtief is het zeer begrijpelijk dat een persoon die de boodschap krijgt; “U heeft nog zes maanden te leven”, genoeg is om iemand alle hoop volledig te ontnemen.

En natuurlijk, zo gauw als onze geest alle hoop opgeeft zal het fysieke lichaam onverbiddelijk volgen.

Fortuinlijk voor een ieder, het tegenovergestelde is ook waar. 

Als u zich focust op pijn, ellende, ongenoegen en zorgen zul je ervaren meer van deze zaken aan te trekken in je leven.  Het alternatief: Als je blijft focussen op wat je wel wilt ervaren in je leven en je stopt energie in gezonde leefstijlkeuzes, dan heeft je lichaam eigenlijk niet veel andere keuzes dan weer gezond te worden. Voor je het weet begin je je weer beter te voelen.

Simpelweg is het een van de meest wonderbaarlijke transformaties die u zich maar voor kan stellen.

Als je toestaat dat het lichaam zichzelf weer kan gaan herstellen door de emotionele conflicten op te lossen is op zich een intrigerende gedachte.

Onthoudt eveneens dat er technieken zijn om emotionele om te leren gaan met onverwachte tragedies en stress.

Een van mijn favoriete strategieën is die van W. Clement Stone’s. Hij was de meest succesvolle student van Napoleon Hill, werd miljardair en overleed op 100 jarige leeftijd. Hij geloofde heilig dat de meeste negatieve dingen in het leven gezien kunnen worden vanuit het standpunt dat het leven je iets probeert te leren dat je uiteindelijk als persoon kan verbeteren.

Het klinkt wellicht als een naïeve en simpele aanpak, maar het heeft eveneens het krachtige potentieel om alle negatieve zaken die op het levenspad komen te transformeren.  

Bron: Dr. Mercola.com

Belangrijke informatie voor kankerpatienten: PDF download

Een gebroken hart is echt een medische conditie!

Een gebroken hart is niet zomaar iets wat bedacht is door de schrijvers van romantische boeken en niemendalletjes. Het is een echte medische klacht.

De correcte medische term is Takotsubo cardiomyopathy en het kan de symptomen van een hartaanval nabootsen. En net als in de roman vindt het plaats na een stressvol en onrust veroorzakende gebeurtenis. 

Deze conditie werd herkent door onderzoekers in Japan 15 jaar geleden en het Miriam Hospital en Rhode Island Hospital in Amerika hebben hier verder onderzoek naar gedaan bij 70 patienten met deze klachten. 

Tweederde van de patienten hadden zeer stressvolle fysieke en emotionele klachten zoals slecht nieuws een auto ongeluk of relatie problemen. Dit vertoonde symptomen als een hart aanval wat zich manifesteerde als pijn op de borst en kortademigheid. Van deze groep was 20% ernstig ziek en moesten zelfs op de intensieve zorg afdeling opgenomen worden voordat ze volledig herstelden. 

Onderzoekers menen dat deze condities ontstaan door een plotselinge explosie van stresshormonen zoals adrenaline die het hart tijdelijk verzwakken en ‘overweldigen’. 

Maar net als in de roman herstellen gelukkig ook de meeste mensen in het echte leven van een gebroken hart. – De meeste mensen! 

Bron: American Journal of Cardiology, 2009; 103: 1015-19).

TROS Radar uitzending GNM

Afgelopen week (week 14 2009) Werd Casper Rutten in TROS Rader weggezet als promotor van kwakzalverij. Ons lichaam is één groot energieveld en wordt gestuurd door zowel positieve als negatieve energie van onze gedachten. Gedachten die ons lichaam kunnen ziek maken. Vanuit de medische wereld wordt de Dr Hamer natuurwetten niet ondersteund bleek maar al te duidelijk uit de reactie van de artsen. Daarmee geven zij dus eigenlijk aan dat lichaam en geest geen eenheid zouden zijn. – Henk Mutsaers


Reactie Mies Kloos

Ik heb de uitzending van RADAR over de GMN gezien en later nog teruggekeken via het internet.

Dr. Rodenhuis betitelde de GMN als flauwe kul en onzin. Als dat zo is, waarom wordt er dan geen onderzoek gedaan om deze “onzin” en “flauwekul” eens en voor altijd de wereld uit te helpen?

Dr. Hamer heeft zijn bevindingen in1981 aangeboden ter verificatie aan de universiteit van Tübingen. Daar is toen niets mee gedaan. In een rechtszaak volgend hierop heeft de rechter bepaald dat elk proefschrift, ingediend door een arts, onderzocht moet worden op zijn waarde. Ook hierop is de universiteit niet ingegaan. Dr. Hamer heeft sindsdien honderden rechtszaken (meer dan 600, heb ik mij laten vertellen) gevoerd met steeds weer dezelfde vraag: mogen mijn bevindingen geverifieerd worden? Er werd steeds niet op in gegaan.

Waarom niet??

Vele artsen hebben hem onder 4 ogen verteld dat ze wisten dat zijn bevindingen waar waren, maar dat ze grote problemen zouden krijgen als ze hem gingen steunen. Wat voor problemen? Het verliezen van hun licentie om het beroep van arts temogen uitoefenen?

Waarom is Dr. Hamer zijn licentie kwijt geraakt? Omdat hij het toch wel “heel bont” heeft gemaakt (immers, in Duitsland mag meer dan in Nederland) of vanwege het feit dat hij zo’n grote bedreiging vormde voor de medische industrie en alles wat eraan vast hangt? 

Waarom zijn er geen meldingen van publicaties van Dr. Hamer in PubMed?

Omdat hij ze niet heeft geschreven of omdat hij monddood is gemaakt?

Wat zouden de gevolgen zijn voor het op grote schaal gaan toepassen van de denkwijze van Dr. Hamer? Dat 80% van de mensen kunnen inschatten wat er met hen aan de hand is en hoe hun ziekteproces zal verlopen.

Hierdoor zal het gebruik van artsen, ziekenhuizen, verzekeringen, medicijnen en verder aanhangende industrieën drastisch terug lopen.

Stel je eens voor wat dit voor impact heeft op de economie!

Dr. Legemaate heeft het aan het einde van de uitzending over het feit dat er een grote groep mensen gebruik maakt van de alternatieve sector en dat er meer voorlichting gegeven moet worden in programma’s zoals deze.

Is dit voorlichting of stemmingkwekerij?
Immers de veroordeling van de GNM denkwijze door de interviewster was van het begin van de uitzending duidelijk. De minister wil de vergoedingen voor de alternatieve geneeswijzen helemaal schrappen uit de verzekeringen.

Waarvoor dient deze uitzending?
Als “objectieve” voorlichting of als stemmingmakerij? Om een open discussie te initiëren over goede gezondheidszorg op gang te krijgen of als campagne van de minister om weer een alternatieve methode in een kwaad daglicht te stellen, zodat de bevolking haar stappen zal accepteren? 

Ik ben al 4 jaar bekend met deze denkwijze en zie mensen, die ik met natuurlijke en energetische methoden help, in de genezingsfase schieten. Ik ben Dr. Hamer zeer dankbaar voor zijn bevindingen, want nu kan ik de mensen verklaren waarom ze door dit proces moeten gaan, zodat ze dit geen angst aanjaagt en ze er het nut van inzien.

Dr. Hamer geeft het vertrouwen in de Wijsheid van de Natuur terug aan de mensen die het willen horen! 

Mies Kloos, link verwijderd

De vraag: Wel of Geen Chemo?

Die kan je alleen voor jezelf beantwoorden door informatie te vergaren en daarna met kennis van zaken voor jezelf hierop een antwoord geven. De vraag, Wat moet ik doen aan Casper Rutten of aan je arts is de verantwoording van je eigen gezondheid in de handen liggen van iemand anders. Een besliising nemen is je eigen verantwoording. Ook het investeren van de tijd benodigt om dit uit te zoeken. - Henk Mutsaers


Hoop doet leven!
Stress is een factor die uw stofwisseling negatief beinvloed. Wordt deelgenoot van deze basiskennis om ziekten te voorkomen en / of met behulp van gespecialiseerde therapeuten / artsen de onderliggende oorzaken van tientallen jaren gebrekkige voeding en de rol die stress hierbij speeld te herstellen.Ik vind het heel moedig en knap wat dokter Hammer voor de mensheid doet, hij werkt puur vanuit dienstbaar heid en niet voor eigenbelang. Deze man moet beloond worden. Ik geloof 100% in zijn denkwijze en geneeswijze. Een groot compliment... Mensen zoals Hammer zijn goud waard... liefs, Anja


In oktober 2008 kreeg ik de diagnose borstkanker.
Ben na een borstbesparende operatie verder gegaan op de natuurlijke weg en genezen!Ben ook met de behandelmethode van dr.Hamer in aanraking gekomen en heb een lezing bijgewoond van Casper. Ben hierdoor zeer begaan geraakt met het lot van dr.Hamer. Deze man verdient de Nobelprijs! Wat wil ik graag erkenning voor deze man! -- Aanna

Ik was van de week bij een lezing van Riet Scheers en haar vriendin Leny. Dit ging over ziekte te zien als kans! Bij Leny werd vorig jaar longkanker met uitzaaiingen geconstateerd. Ze heeft chemokuren geweigerd. Vanaf het moment dat ze wist dat ze ziek was is ze op vakantie gegaan, gaan visualiseren dat de kanker weg ging. Ze is intuitief gaan tekenen en ze kreeg van Riet Quantum Touch behandelingen. Ze had geaccepteerd dat ze ziek was en zag hem niet als haar vijand maar eerder als een vriend. Ze had een heftig leven achter de rug waarbij ze alle pijn binnen had gelaten, zo vertelde ze. Ze heeft alle pijn toegelaten en dit met de eerder genoemde technieken, cq behandelingen, is ze op dit moment zo goed als genezen verklaard. De artsen waren helemaal flabbergasted..Zo van Huh? dit hebben we nog nooit eerder gezien. Ik bedoel maar. We kunnen ons zelf ziek maken maar we kunnen ons zelf ook genezen. Dit zal niet altijd op gaan. Want daar is te weinig bewijs voor maar ik geloof er zeer zeker in. Er is meer tussen hemel en aarde. Petra


Toen mijn moeder 20 jaar geleden borstkanker, en later ook botkanker had, weigerde de klassieke oncoloog samen te werken met de Moermanarts. Toen bleek dat de volledige afdeling oncologie van het Jan Palfijn Ziekenhuis van Merksem eigenlijk een rechtstreekse afdeling was van Janssen Farmaceutica: de artsen werden door Janssen betaald, ook de machines, de materialen, etc... Hoe kan men nu verwachten dat geneeskunde op een echt wetenschappelijk verantwoorde manier wordt beoefend, als de farmaceutische industrie de touwtjes in handen heeft. Zij hebben werkelijk wel andere belangen die prioritair zijn dan het zo vlug mogelijk genezen van mensen. Ik noem het een maffia. De medische maffia. Ook aan de universiteiten van België zouden een aantal professoren die geneeskunde doceren door de farmaceutische sector betaald worden. Dat hoorde ik eens in een radioprogramma. En hoe is de orde der geneesheren eigenlijk samengesteld? Hebben zij ook financiële belangen die verweven zijn met de farmaceutische sector? Dit is toch de omgedraaide wereld...! Waarom, in ''s hemelsnaam waarom, werden de theorieën van Dr. Hamer niet verder onderzocht hier in België ? Het klinkt zo verwrongen en zo ziek allemaal. - Chris Belgie


Gedrag is uiteindelijk het geheim achter het ontstaan van (alle welvaarts) ziekten vele erfelijke ziekten en vele infectieuze ziekten. Wat er nodig is is een gedragsverandering van regulier, de patient en de samenleving. Of dat haalbaar is vanwege de belangenverstrengelingen en machtshandhaving is de vraag. Maar het enorme wetenschapsapparaat met haar logge roestige systeem is afhankelijk van het behandelen op conventioneel ontwikkelde methoden waarvan niet mag worden afgeweken om financiele en machtsredenen. Het gaat om niets anders. Hoe onze gezondheid met haar symptoombestrijding er tenslotte uitziet verdringt vrijwel iedereen omdat we opgesloten zijn in dit systeem. Hannock


Ook chineese onderzoekingen bewijzen het zelfde spijtig dat de reguliere geneeskunde daar geen oren voor heeft. - Gilbert


De lobby organisatie van zowel de voedingsindustrie en de pharmaceutische industrie werken goed samen om de mensen ziek te maken door voeding en daarna levenslang aan de pillen te onderwerpen. Echt een schande maar de regeringen van de meeste landen staan achter deze twee groepen uit eigenbelang.Ook de politiekers durven geen stelling nemen en er voor uitkomen. Een schande! - Louis LAMBRICHTS

Dr Hammer en kanker
Vorige week is er iets wonderbaarlijks gebeurt in een zaak die eigenlijk diep triest is. Dr. Hamer wordt sinds zijn ontdekking van de biologische natuurwetten beticht van antisemitisme. Dit omdat hij beweerde dat de Joodse gemeenschap zijn ontdekkingen hebben gecontroleerd en voor juist hebben bevonden. Vervolgens werd deze kennis tot verplichte therapie voor hun gemeenschap gemaakt waarmee ze voor 98% hun ziekten konden overleven. Voor de niet-Joodse burgers  moest ze echter ontoegankelijk gemaakt worden, zoals het in de Talmoed beschreven staat. Na 27 jaar geeft voor het eerst een Joodse opperrabbijn deze misdaad tegen de mensheid toe. Voor de officiële documenten en een vertaling van de inhoud in het Nederlands verwijs ik naar Dr Hammer
 
Een reactie van Dr. Ryke Hamer op dit gebeuren is te vinden 

Door deze misdaad zijn er de afgelopen 27 jaar wereldwijd meer dan 2 miljard mensen om het leven gebracht. Daaronder behoren ook vele geliefden in onze naaste omgeving. Dit uiterst belangrijke gebeuren kan alleen zijn effect hebben, als zoveel mogelijk mensen hiervan op de hoogte zijn. Over de reguliere media zult u dit niet ervaren.

Dit bericht heeft kort op de vrije nieuwssite van..... gestaan en was na enkele uren alweer verdwenen. Het zal duidelijk zijn dat bepaalde bronnen liever niet hebben dat deze informatie bij het grote publiek aankomt. Helpt alle mee om de biologische natuurwetten na meer dan 27 jaar eindelijk voor iedereen toegankelijk te maken, onafhankelijk van ras of stand! 

Ik wens iedereen een vrij 2009 toe.
Casper Rutten


Hallo Casper,
Dit was een mooie presentatie, zelf heb ik borstkanker.
Groetjes Tonia

Dag Casper,
Met veel interesse het artikel "Hoop op Genezing" en de walgelijke streken van de Joodse Gemeenschap. Van oorsprong was ik sinds de periode van Mosje Dajan een groot bewonderaar van de joodse staat. Sedertdien is dat steeds minder geworden en de negatieve gevoelens over joden nog verder versterkt, toen ik begin 2008 3.500 dollar kwijtraakte aan een website, waarvan de bank, de Israel Discount Bank was. De website, die inmiddels van het internet is gehaald door de FBI, had een moneyback guarantee, maar de Israel Discount Bank te Jerusalem heeft geweigerd tot terugbetaling over te gaan en geeft zelfs hun e-mail adres niet bekend. Reactie is alleen mogelijk via een pagina op hun eigen site. De afgelopen periode, waarin Israel de Gaza strook heeft gebombadeerd, heeft nog eens geleerd, dat joden weinig hebben geleerd van het leed, dat hen is aangedaan en nu gelijksoortige tactieken toepassen, zonder enig respect voor de medemens. Groeten, Aart van Wijngaarden Khon Buri / Thailand


Al heel lang hebben wij dezelfde denkwijze zonder ooit van het bestaan van GNM gehoord te hebben. Wij kennen het verhaal van een gezin waarin de moeder kanker kreeg, en één van de kinderen ook, maar ook de man kreeg kanker. Wetenschappelijk is kanker van moeder en dochter te verklaren, dat van de echtgenoot niet, vreemd toch? En hoe lang zal iemand kunnen leven die niet weet dat ie kanker heeft, vermoedelijk wordt zo iemand stokoud. Geest beheerst de materie immers...... Geen wonder dat de reguliere geneeskunde tracht dit op alle manieren deze denkwijze te ondermijnen. Een denkwijze en levensfilosofie mag zich nimmer laten onderdrukken ! - Allard


Volledig akkoord met de theorie van Dkt. Hammer. De medische industrie wil hem "monddood" maken. Hij is, volgens hen "een gevaar" voor de mensheid. Niets is minder waar. Hammer bewijst meer en meer dat zijn theorie over kanker, DE JUISTE is. Dokters en chirurgen denken slechts aan 1 ding : GELD. Hun riante levensstijl en maandweddes van soms 40.000 euro PER MAAND moeten gevoed worden met ziektes en operaties, onder het motto : " BLIJ DAT IK SNIJ ". Er moet geopereerd worden. Nodig of niet. De scanners moeten werken en de bedden in de ziekenhuis INDUSTRIE moeten vol liggen. De " HORDE " van geneesheren zal wel zorgen dat Hammer's theorien over het genezen van kanker, als gevaarlijk moeten worden gezien. Aan ons om te vermijden dat dit gebeurd. - UmbertoWeb uitdaging

gedachtenkracht
eboek zoektocht naar gezondheid
NES scan mijn favoriete preventie methode

dotcomradio

gezondheidscooperatief ziektekosten verzekering 2.0
ik stem op

loading...