Kanker

Testmiddel helpt kankerpatiënten
Ziekte blijft langere tijd beheersbaar

 


Met deze kop in de media worden door de farmaceutische industrie een warm pleidooi gehouden om uw lichaam beschikbaar te stellen voor medische experimenten. U heeft vaak immers niets meer te verliezen, een laatste strohalm? Kanker patiënten hebben steeds vaker baat bij deelname aan experimenteel onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen zo lezen wij op de voorpagina van de krant. The New England Journal of Medicine melde dat een omvangrijke internationale studie naar een nog in ontwikkeling zijnde anti -tumormiddel meer en meer instaat is een ziekteproces te stabiliseren of zelfs voor korte of langere tijd onder controle krijgt. Als je deze zin nogmaals leest is dat niet erg hoopgevend op zich. Er wordt voor uitbehandelde kankerpatiënten geen onzekere handreiking maar een zwakke strohalm geboden. Men stelt dat er van tevoren steeds meer bekend wordt over de effecten van geneesmiddelen zodat men niet meer in het diepe springt. De cijfers op zich zijn niet erg hoopgevend. Bij de 10.000 patiënten sloegen de medicijnen bij 10,6 procent aan en bij 34% kreeg men een stabilisatie te zien. Er werd in het artikel geopperd dat de toestemmingsformulieren voor experimentele medicijnen daarom ook best wat optimistischer en hoopgevender van toon mochten zijn.

Als we daar wat feiten tegenover zetten komt dit artikel wel in een heel ander daglicht te staan. Steeds weer blijkt dat medicijnen die al goedgekeurd zijn voor de markt dodelijke bijwerkingen te zien geven. Zijn de cijfers over de werking wel betrouwbaar? De geschiedenis verteld ons bovendien dat de honderden miljarden die werden gespendeerd aan de ontwikkeling van nieuwe ‘geneesmiddelen’ geen oplossing zijn als men weet dat het risico om kanker te krijgen sinds met het gevecht tegen kanker begon met 350% gestegen is.

Steeds meer bewijzen gaan richting ons milieu en vooral de kunstmatige toevoegingen in onze voedingsketen. Het is dan ook aan een ieder om persoonlijke beslissingen te nemen die vaak niet ondersteund worden door traditionele artsen opgeleid vanuit de denkbeelden van de farmaceutische industrie. De media en voorlichtingsorganisaties zijn daarbij bepaald geen hulp op het moment dat kankerpatiënten voor deze moeilijke keuzes staan.
-Henk Mutsaers

Kanker en de invloed van voeding
Voeding nieuws en informatie
Kanker en pesticiden gebruik
Wat is kanker? - Genezing voor kanker bestaat.
Groente & Fruit beschermen niet tegen borstkanker????

Kanker GENEZEN is al bijna honderd jaar mogelijk
Op de presentatie van Maandag 18 juni 2012 liet de Nederlandse pers verstek gaan, niemand aanwezig! Geen enkel gezondheid magazine, traditionele gezondheid website, geen radio, geen TV. Een bericht naar deze pagina op www.nujij.nl -- jouw nieuws telt was binnen 24 uur verwijderd! Gezondheid en ziektes voorkomen en overwinnen kan zo simpel zijn -- maar dit mogen zo weinig mogelijk mensen weten -- in onze farmaceutische en geïndustrialiseerde voedingswereld. Tijdens de afgelopen week werd op gezondheidradio al aandacht besteed aan de lezing van Brian Peskin en de komende twee weken wordt de hele presentatie + vraag en antwoord uurtje op gezondheid radio uitgezonden en zal als podcast te downloaden zijn. We rekenen op de lezers van deze website om dit nieuws masaal via de sociale media te verspreiden! -- nadat je hier ZELF kennis van hebt genomen!! -- HM 23-06-2012


Gezondheid.
Iedereen vervult een actieve rol in de gezondheid door middel van de persoonlijke denkbeelden, emoties en de positieve of negatieve levenshouding. Op een fysieke manier door beweging / sporten en de voeding. De sterkte van het verlangen om gezond te leven en de sterkte van het verlangen om beter te worden in geval van een ernstige ziekte maakt een groot deel uit van het genezingsproces. In het boek; “Getting Well Again” ISBN 076783-00295 wordt uitgebreid ingegaan op de technieken om dit verlangen te stimuleren en te trainen. Zoals mensen zichzelf ziek kunnen maken in een depressieve staat zo kunnen mensen ook genezen van de ergste ziektes door de kracht van hun gedachten. Mensen die deelnamen aan het programma dat was opgezet in een kliniek in Forth Worth Texas en allen zonder ook maar één uitzondering opgegeven waren door de dokters voor traditionele behandelingen leefden langer of werden genezen verklaard. Onbegrijpelijk voor de dokters maar de veerkracht van de geest blijkt onnoemelijk sterk. Het startpunt blijkt ten alle tijden; de wil om te leven.

An apple a day keeps the doctor away.
Wie kent deze spreuk niet, dat elke dag een appel eten er voor zorgt dat je de dokter niet nodig zult hebben. Volgens DR Robert O. Young moet de appel echter ingeruild worden voor een ui! Als je wilt voorkomen dat je lichaam in een staat van verzuring komt en als het ware het bedje gespreid heeft voor het ontstaan kanker en andere ziektes zou je elke dag een ui moeten eten. Duitse wetenschappers zochten naar de mogelijke link tussen bepaalde voeding en ziektes onder 215.000 mensen. Ze onderzochten de flavonols (in fruit), quercetin (appels en ui), kaempferol (spinazie) myricetin (rode ui en bosvruchten). De ui kwam naar voren als zijnde het meest effectief in het beschermen tegen bepaalde kankersoorten zoals pancreaskanker (alvleesklier).  Het effect beschermende openbaarde zich al gelijk bij rokers omdat deze groep het hoogste risico loopt. Om het lichaam te beschermen tegen verzuring moet men veel voeding consumeren met een basische werking, groenten en fruit. Dr. Young stelde; “De genezing van kanker zal nooit gevonden worden in behandelingen maar in de preventie daarvan”.

Weet u wanneer een dieet gezond is, ... en waarom?
Vele mensen volgen een dieet om gewicht te verliezen, enkelen om gezonder te eten. Het volgen van een dieet kan echter een aanslag op uw gezondheid zijn indien daar de verkeerde ingrediënten in zitten. Bent u ook het zicht kwijt geraakt door de tegenstrijdige berichtgeving over wat een wel of niet gezond dieet is? Goed nieuws, er kan nu voor eens en altijd afgerekend worden met al die tegenstrijdige berichten door kennis te nemen van de grootste dieet studie ooit. Ontdek welke voeding een ziekte tot staan kan brengen of zelfs geheel kan omkeren! Waarom leest u hier niets over in de media? Ook het voedingscentrum zwijgt in alle talen?
Elke DOKTER, leraar, en ouders zouden dit moeten weten!Web uitdaging

gedachtenkracht
eboek zoektocht naar gezondheid
NES scan mijn favoriete preventie methode

dotcomradio

gezondheidscooperatief ziektekosten verzekering 2.0
ik stem op

loading...