KANKER te genezen?

Genezing voor kanker bestaat,
maar niet in het koninkrijk van de
op chemicaliën gebaseerde geneeskunde
zeggen natuurgeneeskundigen.

 

Zijn chronische ziekten omkeerbaar?
Het antwoord vereist een meer uitgebreide kijk op ziektes en de onderliggende oorzaken. Fundamenteel worden chronische ziektes niet veroorzaakt door een invasie van infecties zoals bij de griep, malaria of de pokken.

Onze 'zogenaamde' ziektes als kanker, diabetes en hart en vaatziekten
Dit zijn in feite stofwisselingsproblemen. Ze zijn het eindresultaat van een specifieke oorzaak, en wanneer deze oorzaken de kans krijgen zich te ontwikkelen over een langere tijds periode creëren ze een serie effecten die uw lichaam slopen. Deze effecten worden door een dokter vastgesteld en krijgen een naam als kanker, diabetes, hart en herseninfarct etc.

Vraag het een arts als je dit zelf wilt vaststellen:
Wat is de naam van het virus dat botontkalking veroorzaakt? of, Wat is de naam van de bacterie die een hartinfarct veroorzaakt? Door welke infectie krijgt men kanker? In alle drie de gevallen zal het antwoord zijn: Er zijn geen infecties betrokken bij het ontstaan.

Waardoor worden deze ziektes dan wel veroorzaakt?
De traditionele geneeskunde geeft daar in de meeste gevallen geen tevredenstellend antwoord op. Natuurlijk zeggen ze wel wat ze denken dat de mogelijke oorzaak is, zoals bij diabetes dat dit komt door insuline weerstand. Maar wat ze in feite doen is een symptoom beschrijven en niet de oorzaak. De echte vraag dient te zijn; Wat is de oorzaak van het lichaam op insuline weerstand. Ze beschrijven het biochemische proces dat vooraf gaat aan de ziekte maar niet de oorzaak.

Wanneer je naar een ziekte kijkt dien je te kijken naar het hele plaatje.
Kijken naar alle acties die plaatsvinden in het menselijk lichaam, wat daarop van buiten en van binnenuit een impact op uitoefenen, inclusief het milieu, gedachte & lichaam interactie, voeding, chronische stress, en dingen als zonlicht gebrek. Wanneer je naar al deze zaken kijkt begin je een veel breder plaatje te krijgen van de ware oorzaak van chronische ziekten. Op het moment dat je dit doet dan begrijp je dat deze ziektes een simpele opeenstapeling is, een domino effect.

Domino effect.
Ze zijn het resultaat van langdurige jarenlange ondervoeding door elke dag opnieuw een (gering) gebrek aan vitamine en mineralen, chronische stress, luchtverontreiniging, gifstoffen in het water, de lucht, de voeding en persoonlijke verzorgingsproducten als shampoo, deodorant, huidcrèmes.

Kankergezwel
Als je kijkt naar een persoon die een kankergezwel heeft dan is dit iets wat het lichaam eigenlijk heeft gebouwd. Traditionele geneeskunde denkt dan in termen als een soort ‘buitenaardse binnendringer’ die uit de lucht is komen vallen. Maar in feite is deze tumor in je lichaam gebouwd. Kanker is een falend stofwisselingsysteem dat niet overweg kan met het verwijderen van ongezonde en foutief gedeelde cellen.

Natuurlijk proces
In feite is het proces van kanker, - het schijnbaar oncontroleerbare proces van celdeling, - heel natuurlijk. Het is vrijwel het zelfde proces bij de groei van een baby in de baarmoeder. Het zelfde proces dat plaatsvinden bij het helen van een verwonding en het lichaam nieuwe huid moet aanmaken. Dit zelfde proces vindt plaats bij het ontwikkelen van kanker. In feite is de naam kanker gegeven aan een normale lichamelijke functie die abnormaal niet meer in bedwang gehouden kan worden. Wanneer cellen zich als gekken dupliceren bij de ontwikkeling van een baby noemt men dit een wonder. Wanneer dit gebeurd bij een kankergezwel noemt men dit een ziekte. Het zelfde proces, een andere context.

Natuurlijk genezingsproces kanker bestaat
Als het lichaam dit proces in het verleden heeft kunnen reguleren en besturen dan is het simpel te begrijpen dat dit besturingssysteem dit opnieuw kan bewerkstelligen. En ja dus, dat er een geneeswijze bestaat voor kanker!

Je kan kanker genezen in je slaap.
In feite is die claim niet eens gewelddadig. Elk levend individu geneest kanker keer op keer als het immuunsysteem kankercellen lokaliseert en verwijdert uit het lichaam. Uw immuunsysteem weet allang hoe het kanker moet genezen. Wanneer kanker wordt vastgesteld als ziekte in uw lichaam is dus uw immuunsysteem niet instaat zijn werk afdoende uit te voeren omdat het niet de gereedschappen krijgt die het nodig heeft! Als u bijvoorbeeld een vitamine en mineralen gebrek heeft of chronische uitdroging. Het kan evengoed zijn dat u het lichaam vergiftigt met kanker verwekkende stoffen zoals sodium nitrite, chemische zoetstoffen, kleurstoffen, smaakverbeteraars, geraffineerde suikers, etc, ect, ect. Bijvoorbeeld: Regelmatig eten van bewerkt voorverpakt vlees (kleurstof sodium nitrite) verhoogt uw kans op alvleesklierkanker met 6700% blijkt uit een studie.


Geen enkele clue
Conventionele geneeskunde heeft geen clue betreffende het genezen van kanker. In feite is het lichaam voorgeprogrammeerd om kanker te genezen. De farmaceutische industrie heeft hier natuurlijk geen oren naar. Als iedereen met kanker zichzelf zou gaan genezen door hun lifestyle keuzes drastisch te veranderen zouden hun winsten naar beneden kelderen.

Het is echt verbazingwekkend dat de traditionele geneeskunde faalt om de ware aard van de natuur en kanker te herkennen en erkennen.

Bron: Dit artikel is een vertaling van een van de vele artikelen over ware geneeskunde te vinden op het Internet. Een van de meest waardevolle bronnen om op een natuurlijke manier ziektes te genezen en te voorkomen. Voor meer informatie, E boeken, en nieuwsbrief;

Source: The translation of this article comes from one of the very best sources on the Internet about health and prevention. You can find many more high-qualified articles, e-books, and newsletter at: Natural News

- Henk Mutsaers 05-05-2005

Kanker GENEZEN is al bijna honderd jaar mogelijk
Op de presentatie van Maandag 18 juni 2012 liet de Nederlandse pers verstek gaan, niemand aanwezig! Geen enkel gezondheid magazine, traditionele gezondheid website, geen radio, geen TV. Een bericht naar deze pagina op www.nujij.nl -- jouw nieuws telt was binnen 24 uur verwijderd! Gezondheid en ziektes voorkomen en overwinnen kan zo simpel zijn -- maar dit mogen zo weinig mogelijk mensen weten -- in onze farmaceutische en geïndustrialiseerde voedingswereld. Tijdens de afgelopen week werd op gezondheidradio al aandacht besteed aan de lezing van Brian Peskin en de komende twee weken wordt de hele presentatie + vraag en antwoord uurtje op gezondheid radio uitgezonden en zal als podcast te downloaden zijn. We rekenen op de lezers van deze website om dit nieuws masaal via de sociale media te verspreiden! -- nadat je hier ZELF kennis van hebt genomen!! -- HM 23-06-2012


Het immuunsysteem kan kanker ‘in slaap wiegen’!
Een internationaal team van wetenschappers heeft voor de allereerste keer aangetoond dat het afweersysteem van de mens in staat is om tumorgroei stop te zetten, zonder de kanker zelf te vernietigen. De tumor wordt ‘in slaap gewiegd’.Onderzoekers werken al jaren aan een manier om het immuunsysteem toe te laten kanker uit te roeien. De meest recente ontdekkingen tonen nu aan dat immunotherapie misschien (nog niet) in staat is om kanker uit te roeien.Het is ondertussen wel bewezen dat een optimaal functionerend afweersysteem de mogelijkheid biedt om tumorgroei te beperken en een aantal kankercellen te doden. Dit geeft meteen aan waarom bij sommige mensen een tumor stopt met groeien en in een ‘slaaptoestand’ geraakt. 

De volledige studie over dit thema verscheen in de online editie van Nature. “Het is dank zij testen op muizen die we nu in staat zijn in een laboratorium na te gaan hoe kankercellen letterlijk gevangen worden gehouden door een sterk afweersysteem.”, vertelt professor Robert Schreiber, die pathologie en immunologie doceert aan de Washington University School of Medicine in St. Louis (VS). “Het is de bedoeling dat we in de toekomst het afweersysteem zo sterk maken zodat kanker wordt herleid tot een chronische, maar beheersbare ziekte.

”De auteurs van de studie noemen kanker in slaap wiegen door immunotherapie ‘het equilibrium’. Alle betrokken wetenschappers zijn er ook van overtuigd dat het voor iedereen van cruciaal belang wordt om het eigen immuunsysteem te optimaliseren.Hier nemen klassieke wetenschappers een visie over die orthomoleculaire artsen al tientallen jaren voorstellen. Nu blijkt dat de chemische behandeling van kanker geen spectaculaire vooruitgang boekt, bewandelt men – gelukkig voor de patiënt – terug meer natuurlijke paden.

Het waren proeven op muizen die de wetenschappers toelieten om het effect van het immuunsysteem op de tumorgroei na te gaan. De knaagdiertjes werden ingespoten met een chemische stof die kanker veroorzaakt. Op de plaats van de injectie ontwikkelden er zich kleine tumoren. Toen men het afweersysteem van de diertjes kunstmatig verminderde, noteerden de onderzoekers binnen de twee weken een explosieve tumorgroei. Enkel bij de muizen die over een optimaal immuunsysteem bleven beschikken, kon de tumor onder volledige controle worden gehouden. “Uit deze proeven blijkt overduidelijk dat een optimaal immuunsysteem kanker niet doodt”, zegt professor Schreiber. “Vergeet niet dat kanker meestal een ziekte is van oudere mensen die hun reproductieve jaren al lang achter zich hebben liggen.

Toevallig of niet verminderen met het ouder worden ook de beschermende stoffen in ons lichaam. Het afweersysteem vindt het blijkbaar niet nodig om vanaf een bepaalde leeftijd nog voldoende antistoffen aan te maken om kanker te bestrijden. Het is aan de mens zelf om dan voldoende antioxidanten en andere beschermende substanties te gebruiken teneinde de groei van een tumor te voorkomen.” Volgens Professor Schreiber en zijn team is het perfect mogelijk dat een aantal mensen met kleine ‘slapende tumoren’ in hun lichaam leven. Deze kankergezwelletjes komen eventueel echter pas tot leven als het afweersysteem van de ouder wordende man of vrouw fel wordt verzwakt door een andere ziekte dan kanker, overmatige stress of een te hoge blootstelling aan milieuvervuilende factoren. 

Het besluit van de studie is dan ook de eenvoud zelf. Mensen die kanker- en ziektevrij willen leven, moeten hun immuniteit iedere dag op een optimaal niveau houden. Hoe ouder iemand wordt, hoe meer afweerverhogende stoffen men nodig heeft. Maar dat is een orthomoleculair gegeven dat reeds heel lang bekend is en nu ook door een aantal oncologen wordt erkend. 

Referentie:Koebel CM, Vermi W, et al. Adaptive immunity maintains occult cancer in an equilibrium state. Nature, 2007
Bron: viow

Weet u wanneer een dieet gezond is, ... en waarom?
Vele mensen volgen een dieet om gewicht te verliezen, enkelen om gezonder te eten. Het volgen van een dieet kan echter een aanslag op uw gezondheid zijn indien daar de verkeerde ingrediënten in zitten. Bent u ook het zicht kwijt geraakt door de tegenstrijdige berichtgeving over wat een wel of niet gezond dieet is? Goed nieuws, er kan nu voor eens en altijd afgerekend worden met al die tegenstrijdige berichten door kennis te nemen van de grootste dieet studie ooit. Ontdek welke voeding een ziekte tot staan kan brengen of zelfs geheel kan omkeren! Waarom leest u hier niets over in de media? Ook het voedingscentrum zwijgt in alle talen?
Elke DOKTER, leraar, en ouders zouden dit moeten weten!Web uitdaging

gedachtenkracht
eboek zoektocht naar gezondheid
NES scan mijn favoriete preventie methode

dotcomradio

gezondheidscooperatief ziektekosten verzekering 2.0
ik stem op

loading...