Reclame Locale Radio

Gezocht: programma sponsor locale radio:
Doelgroep: Gezondheid Preventie

programma sponsor locale radio

 

Wat is het waard voor een bedrijf om een project te starten waar onomstotelijk voordelen te behalen zijn op het gebied van gezondheid preventie. Hoeveel zou dit in de portemonnee kunnen schelen voor een slim bedrijf (bedrijven) die eenvoudige rekensommetjes kunnen maken?

Als een Amerikaanse arts in slechts een jaar tijd het medicijngebruik van de ruim 500 patiënten van haar privé kliniek kan verminderen met 81% en de kosten om de kliniek te runnen met 50% afnemen, … wat zou dat voor ELK bedrijf kunnen gaan betekenen … en voor de levensvreugde van het personeel? (A Study Conducted by Dorothy Merrit, M.D.)

Wat moet daar voor gedaan worden om tot dat resultaat te komen?
Een bedrijf dat als model, als vaandeldrager wil fungeren en een lichtend voorbeeld wil worden. Welk bedrijf (bedrijven) kunnen zich manifesteren in zo'n project om daarmee hun naam en ervaring in de spotlights te zetten?

Een dagelijks radio programma, op de locale omroep, beter nog een raamprogramma dat bij verschillende omroepen uitgezonden wordt. Een programma dat eenvoudige en korte positieve aanwijzingen en informatie verstrekt over de behaalde resultaten in de praktijk. Deze resultaten bundelt in een avondprogramma waarnaar verwezen wordt. (Podcast verspreiding)

Zes jaar heb ik elke week een programma gepresenteerd over gezondheid met veelal nieuws over wat er allemaal verkeerd gaat en tips om het beter te doen. Maar komt deze boodschap aan bij een grote groep? Waarom niet een kleine regio voorzien van solide informatie over een project uit die regio? Daarna is dat uit te rollen over meerdere regio's. We moeten namelijk de mensen kunnen bereiken op het moment dat ze ook daadwerkelijk luisteren, de ochtenduren zijn dan de beste uren met een mix van muziek die de landelijke omroep niet brengt en gedoceerde informatie over het project met daarnaast de gebruikelijke landelijke en regionale informatie en entertainment.

Radio reclame, naamsbekendheid, werkt dat ook voor uw bedrijf?

Even wat Google speurwerk levert al snel de benodigde resultaten op betreffende effectief adverteren.

Feit: "Nederlanders luisteren gemiddeld twee en een half uur per dag naar de radio.

Dat betekent dat er meer naar de radio geluisterd wordt dan dat men de krant leest of televisie kijkt".


Onderzoek toont aan dat browsen op merknaam met gemiddeld 52% stijgt wanneer iemand naar een radiocampagne heeft geluisterd. Dit is de hoofdconclusie uit een grootschalige onderzoek van RAB UK, waarbij 23 verschillende reclamecampagnes geanalyseerd zijn in vijf verschillende branches (verzekeringen, reizen, auto's, telecommunicatie en retail).

De belangrijkste bevinding uit dit onderzoek: "De bijdrage van radio aan het merk specifieke zoekgedrag is relatief veel groter waardoor radio gemiddeld vier maal zo kosten efficiënt is dan de andere media in het stimuleren van merk specifiek online zoekgedrag".

Radio + Internet + podcast = een gouden keuze!

 

Veel bedrijven ontdekken dit want, radio reclame blijft groeien

Radio reclame onderzoek naar de effectiviteit.

Radio is de voordeligste manier om uw doelgroep te bereiken.

Landelijke en regionale radio is voor veel bedrijven echter vaak onbereikbaar vanwege de kosten. Locale radio is nu al zeer populair, maar wat als je weet dat de lokale radio het populairst is op de avonduren en het weekend als de vrijwilligers actief zijn. Een ochtend programma toevoegen aan deze mix kan wel eens de sleutel worden tot het ontsluiten van een nieuwe trent. Gezondheid Preventie. Werktitel: Gezond op met ……

— Henk Mutsaers

Lees ook: Er gaat de komende jaren een verschuiving komen naar de richting van de locale omroep.Web uitdaging

gedachtenkracht
eboek zoektocht naar gezondheid
NES scan mijn favoriete preventie methode

dotcomradio

gezondheidscooperatief ziektekosten verzekering 2.0
ik stem op

loading...