Reacties lezersBeste Henk
In 2010 is bij mij borstkanker geconstateerd. Ik heb meteen te kennen gegeven geen chemo te willen. Dan moest de hele handel, zo als de arts het noemde er maar af. Borst besparend was volgens hem geen optie. Ik had te kleine borsten en dat was geen gezicht. Daar kon ik het mee doen. Tijdens het eerste consult aangegeven dat ik naar huis ging en na ging denken wat ik wilde. Ben op internet gaan zoeken over de mogelijkheden om alternatief iets te doen. De arts was het hier niet mee eens. Wilde mij niet meer als pati?nte. Mede door jouw website kreeg ik voldoende zelf vertrouwen om alternatief te gaan. Het is nu 2014 heb geen chemo amputatie, hormoonkuur of bestraling ondergaan. Voel met prima. Bij deze wil ik je hartelijk bedanken voor alle informatie.
Hartelijk groeten InyHenk,
Ik heb veel bewondering en respect voor wat jij allemaal doet voor onze gezondheid. Ik ben kwik vergiftigd geweest door mijn amalgaam vullingen en ben nu bijna 15 weken vrij van 10 jaar antidepressiva (Paroxetine). Die keus heb ik medio april 2009 gemaakt en ben toen gaan afbouwen. Aanvankelijk ging dat heel goed, maar naarmate ik minder gebruikte kwamen de gedachten aan zelfdoding steeds vaker voor en ben dus zelf op onderzoek uitgegaan. Het resultaat is schokkender dan je kunt vermoeden. Afkicken en stoppen van antidepressiva is pure hel en voor iedereen niet niet weet dat het ''bijverschijnselen'' zijn, absoluut niet vol te houden  !!! 

Wetend dat er nu ruim 1 miljoen mensen in Nederland aan AD zitten, waaronder kinderen vanaf 7 jaar (Ritalin) komen zij er nooit meer vanaf als zij niet beseffen, dat de negatieve gedachte, alle onrust gevoelens en vooral de zelfdoding -; en geweld -gedachten bijverschijnselen zijn. Niet alleen zijn de ''bijverschijnselen van het gebruik van AD al heel gevaarlijk, het afkicken en stoppen is dubbel zo erg. Mijn web-site die mijn dagelijks gevecht tegen zelfdodings-gedachten vertegenwoordigd en onderzoek:

Het enige symptoom wat ik niet heb, is geweldadigheid, maar alle andere genoemde afkick-verschijnselen zijn nu een dagelijks gevecht voor mij. Kinderen aan Ritalin, kunnen nooit stoppen en de bijwerkingen ondergaan die ik en met mij velen, nu ondergaan. Kinderen worden nu vanaf 7 jaar aan de Ritalin (SSRI) gezet en demissionair minister Klink heeft zelfs voorgesteld die leeftijd te verlagen naar 3 jaar ! - Annelies

Ik doe zelf ook al jaren onderzoek naar voeding en gezondheid. 'T begon op mijn 18e, toen ik mijn ongezonde levensstijl wilde compenseren met gezonde voeding. Tevens hoorde ik een toekomstprognose dat 1 op de 3 zou sterven aan kanker. Ik was 18 en ik dacht onze schepping is toch volmaakt zoals het is....dit klopt niet. Ik ben gaan lezen, ik ben nooit meer opgehouden. Ik werd er als het ware naar toeggetrokken. Nu begrijp ik waarom. Ik wist gewoon onbewust steeds dat er dingen niet klopten en dat leidde naar de waarheid. Gelukkig was ik niet de enige en ontpluizen er steeds meer van dit soort websites. Mercola is een hele grote die al miljoenen bezoekers heeft. Ron fonteine en deze zijn ook goede en trekken ook steeds meer bezoekers. Er komt steeds meer vuiligheid naar de oppervlakte. Nu is het voor ons (als voorlopers op de massa) wachten op het massale wakker worden... Keep up the good work Groetjes Deborah (inmiddels 28).

Hallo Henk,
Dat de mail wisseling zo'n prachtig geschreven verhaal op zou leveren, had ik nooit kunnen vermoeden en jij waarschijnlijk ook niet. Ik vind het geweldig. Je hebt op een mooie en duidelijke manier beschreven, hoe een ketting steeds een stukje langer wordt. Eerst sta je alleen, met allerlei ideeën en gedachten en op één of andere manier, komen er mensen op je pad, die je verder begeleiden. Zo is dat bij jou gegaan en nu ook bij mij en vele andere mensen. Niet iedereen zal het zo ervaren, omdat ze er nog niet rijp voor zijn. Ook zijn er mensen die het nooit zullen zien, omdat ze vastgeroest zitten in een bepaald patroon en er star in blijven volharden. Die mensen zullen jammer genoeg nooit een schakel van de ketting worden. Maar dat is ook goed, want het is hun keuze. Groetjes, Trees

Passie voor Gezondheid
Web uitdaging

gedachtenkracht
eboek zoektocht naar gezondheid
NES scan mijn favoriete preventie methode

dotcomradio

gezondheidscooperatief ziektekosten verzekering 2.0
ik stem op

loading...