Uitdaging.net
je_gezondheid_in_de_beste_handen
     
anim
 
gezondheidradio
   

rss feetrti Home tri oramje Meer artikelentri oramje 16-11-2011 Sta op tegen kanker

Sta op tegen kanker
... maar wat wordt je daar wijzer?


Vele bekende Nederlanders worden weer opgetrommeld op woensdag 16 November in de KWF strijd tegen kanker waaronder o.a. Gordon, Linda de Mol, Stevie Ann, Rene Froger, Mr. Pieter van Vollenhoven, Alex Klaasen, Freek Bartels, en André van Duin!

Het bekende Nederlanders fenomeen moet de boodschap weer kracht bijzetten.

Maar welke boodschap kan men feitelijk vertellen?

Dat sinds de oorlog tegen kanker begon in 1970 er triomfantelijk verteld wordt dat de behandelingen steeds succesvoller zijn. Ja dat klopt wellicht wel, maar men verteld er niet bij dat meer als 50 procent geen enkele kans heeft. De vijf jaar overlevingscijfers zijn zo mogelijk nog dramatischer. En de kans om kanker te krijgen is sinds 1970 met 350% toegenomen.

In feite loopt het KWF achter de muziek aan!

Wat mogen al die mensen NIET weten?

Dat er een DVD bestaat getiteld: Wake Up – Cancer is curable NOW!

Sta op tegen kanker gaat ook GEEN aandacht besteden aan GNM.

GNM staat voor Germaanse Nieuwe Geneeskunde, de ontdekking van Dr. Ryke Geerd Hamer uit Duitsland. GNM is een proefondervindelijk vastgestelde natuurwetenschap die sinds 1981 bij meer dan 40.000 ziektegevallen haar juistheid heeft bewezen. GNM toont ons op wetenschappelijk verifieerbare wijze, dat lichaam en geest één geheel vormen. Gebeurt er iets in het lichaam, dan is dat direct waarneembaar in de psyche en omgekeerd. De meeste lichamelijke aandoeningen (ziektes) worden in onze samenleving veroorzaakt door psychische conflicten, die ons onderbewustzijn biologisch ervaart en verwerkt. Zolang deze conflictsituatie blijft voortbestaan, probeert het organisme dit op psychisch en organisch niveau tot een oplossing te brengen. Anders gezegd, wat we ziekte noemen is in wezen deel van het herstelproces na een eerder opgelopen traumatische ervaring.

Sta op tegen kanker gaat ook GEEN aandacht besteden aan Dr , Patrick Kingsley die geen van zijn patienten ooit verloor aan deze ziekte.

Sta op tegen kanker gaat ook GEEN aandacht besteden aan vitamine C.

Sta op tegen kanker gaat ook GEEN aandacht besteden aan vitamine D.

Sta op tegen kanker gaat ook GEEN aandacht besteden aan de rol van zuurstof.

en ook niet aan vitamine B17, THC, het Budwig dieet en vele andere zaken

Waar gaat Sta op tegen kanker dan WEL aandacht aan besteden?

Aan de werving van fondsen die ons FEITELIJK de laatste 41 jaar nog geen ENKELE stap dichterbij de oplossing hebben gebracht met de Westerse aanpak.

Alleen de mensen die de moed en kennis hadden om zelf hun weg uit te stippelen kunnen hun succesverhalen delen. Echter niet via de (verlamde) media, niet via de website van een alternatieve arts (deze mag dit niet), maar wel via een als onbetrouwbaar afgeschilderde website als o.a. deze!

Maar je zou natuurlijk zelf eens verder op onderzoek kunnen gaan.

Boeken lezen
Radio programma's beluisteren
Contact zoeken met mensen die genezen zijn, 10, .. 20 jaar geleden!
..... vrijblijvend je licht opsteken alternatief?

Het is per slot van rekening jouw leven dat wellicht op het spel staat (?)

-- Henk Mutsaers

Kanker GENEZEN is al bijna honderd jaar mogelijk
Op de presentatie van Maandag 18 juni 2012 liet de Nederlandse pers verstek gaan, niemand aanwezig! Geen enkel gezondheid magazine, traditionele gezondheid website, geen radio, geen TV. Een bericht naar deze pagina op www.nujij.nl -- jouw nieuws telt was binnen 24 uur verwijderd! Gezondheid en ziektes voorkomen en overwinnen kan zo simpel zijn -- maar dit mogen zo weinig mogelijk mensen weten -- in onze farmaceutische en geïndustrialiseerde voedingswereld. Tijdens de afgelopen week werd op gezondheidradio al aandacht besteed aan de lezing van Brian Peskin en de komende twee weken wordt de hele presentatie + vraag en antwoord uurtje op gezondheid radio uitgezonden en zal als podcast te downloaden zijn. We rekenen op de lezers van deze website om dit nieuws masaal via de sociale media te verspreiden! -- nadat je hier ZELF kennis van hebt genomen!! -- HM 23-06-2012Een beslissing neem je ALTIJD zelf en is voor je EIGEN verantwoordelijkheid

Of het nu om een behandeling gaat bij je eigen dokter of specialist of zaken die je leest op deze of andere websites. Elke mening of advies dient ter informatie, tot uitbreiding van je eigen kennis zodat je gebaseerd hierop een afgewogen beslissing kan nemen. Vraag dus nooit; "Wat moet ik doen", maar, "Waar kan ik meer informatie vinden om een afgewogen beslissing te nemen". Leg ook een beslissing niet in de handen van een dokter. De feiten wijzen uit dat deze beslissing je duur te staan kan komen. Een goede arts kan daartegen ook je leven redden. Zorg dus dat je precies weet uit welk hout iemand gesneden is voor je zijn of haar advies ter harte neemt. Stel vragen, lastige vragen, alsof de arts bij wijze van spreken bij je persoonlijk op sollicitatiegesprek komt! Neem ook nooit advies aan van iemand die er niet gezond uitziet! - Henk Mutsaers

rss feet rti Home tri oramje Start je eerste bezoek > Hier <

wakker anim

eBoek: Super Gezonde Fruit Smoothie

Mike Donkers heeft deze super smoothie grotendeels samengesteld. Als je leest wat het allemaal voor je gezondheid kan betekenen, ... Hoeveel wetenschappelijk onderzoek er allemaal al gedaan is. Hoe weinig ik daarvan wist (!) en met mij vele anderen. Doe eens gek en vervang drie weken lang één broodmaaltijd voor de Super Fruit Smoothie. Ik daag je uit en ..... Open / Download eBoek Super Fruit Smoothie
eBoek smoothie
Reactie(s) [ Voorwaarden ]

Goed punt dat behandelingen vaker succesvol zijn, maar dat de kanker ook zo enorm is toegenomen. Dat de meeste ziektes veroorzaakt worden door ''psychische conflicten'' zoals de GNM beweert, lijkt me onwaarschijnlijk; die psychische conflicten zijn niet opeens zo gestegen na 1970. Het is niet zo simpel; er zijn meerdere factoren die een verklaring voor de toename van kanker vormen. -- Bart

Naam Email
uw reactie
Naam:
Email:Recentelijk toegevoegd
Podcasts Gezondheid radio

gedachtenkracht
chlorella bestellen
C 2013 | Disclaimer |
 
eXTReMe Tracker