Hope comes in the dark
hope comes in the dark rss feedHope Comes in the dark

Amerika zet opnieuw een stap richting dictatuur.

Wat is het beste tijdstip om een nieuwe wet te tekenen die voor een oproer zou zorgen onder de bevolking? Het antwoord is: Nieuwjaarsavond, wanneer iedereen zich verheugd om al feestend het "Happy New Year" aan te vangen. Obama heeft geschiedenis geschreven door een einde te maken aan de "Bill of Rights'. Het einde op het recht op vrijheid van spreken, het recht op het bezit van wapens (VS), het einde aan zwijgrecht, etc Een nieuwe stap richting totalitaire dictatuur.

Dit schreef de Standaard in België:

Obama ondertekent controversiële wet op detentie onbepaalde duur

De Amerikaanse president Barack Obama heeft zaterdag het 662 miljard dollar (509 miljard euro) hoge militaire VS-budget voor het jaar 2012 ondertekend. Die bevat een controversiële appendix, die het Amerikaanse militaire apparaat onbeperkt het recht geeft om over de gehele wereld mensen die verdacht worden van terrorisme of het steunen ervan voor onbepaalde duur vast te zetten zonder enige vorm van proces. Niet toevallig werd de wet, waartegen Obama zich zelf geruime tijd heeft verzet, ondertekend op een nieuw sluw moment: Oudejaarsavond.

De National Defense Authorization Act (NDAA) bevat een controversiële appendix, de Indefinite Detention Bill, die het Amerikaanse militaire apparaat onbeperkt het recht geeft om over de gehele wereld mensen die verdacht worden van terrorisme of het steunen ervan voor onbepaalde duur vast te zetten zonder enige vorm van proces.

Aan de ondertekening voegde Obama een zogenaamd 'signing statement' toe, een soort presidentiële bedenking waarin hij zijn 'ernstig voorbehoud' bij de door burger - en mensenrechtenorganisaties gelaakte wet maakt. 'Ik onderteken de wet hoewel ik ernstige bedenkingen heb bij bepaalde provisies zoals de arrestatie, het verhoor en strafrechterlijke vervolging van veronderstelde terroristen', schrijft Obama.

Critici hebben de Indefinite Detention-wet al bestempeld als nog veel gevaarlijker voor de burgervrijheden dan de destijds gecontesteerde, maar nog steeds van kracht zijnde Patriot Act-wetgeving van Obama's voorganger George Bush.
standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20111231_083

Obama's ondertekening van deze verklaring heeft duidelijk aangetoond dat hij bereid is de erfenis van George W. Bush voort te zetten. Inclusief martelingen en illegale detentie (opsluiting).
President-obamas-signing-statement-i-have-the-power-to-detain-americans-but-i-wont/Hoewel mijn voorkeur ernaar uitgaat om positieve berichten te brengen net zoals vorige week over het wetenschappelijk bewijs van het DNA netwerk ontkom je er toch weer niet aan, slecht nieuws. Amerika krijgt steeds meer haast om de plannen uit te rollen tot onderdrukking van de eigen en de wereldbevolking. Ze krijgen haast nu steeds meer mensen wakker worden dankzij het internet en de Occupy beweging die wereldwijd de aandacht heeft gevestigd op talloze (duistere) zaken.

Mocht je het nog niet weten, in de Verenigde Staten is een heel netwerk van kampen opgericht. De zogenaamde FEMA kampen en het zijn er meer als 800 waar mensen opgevangen kunnen worden. Voor nationale rampen? Met hekwerken van vele meters hoog prikkeldraad, ontworpen om mensen gevangen te houden. Er is eveneens een landelijk dekkend netwerk waar gegevens worden verzameld van 'trends' die de stabiliteit van het land zouden kunnen ondermijnen. Mensen met een bepaalde politieke voorkeur, etc worden daar in kaart gebracht op een manier die het Duitse Stasi netwerk doen verbleken. Sinds december 2011 gaan de berichten, gebaseerd op officiële documenten, dat de FEMA nu bemand gaan worden door personeel, klaar om in actie te komen wanneer nodig.

Verschillende van deze kampen zijn echter reeds operationeel en zijn reeds in gebruik. Kampen waar gehele gezinnen opgesloten zitten, ... en buiten het bereik worden gehouden van de pers. Beelden in de documentaire van Jesse Venturi getuigen hiervan. Je mag het een opgeklopt verhaal vinden, de beelden en reacties spreken boekdelen.

We zijn benieuwd wat we hiervan in het journaal te horen krijgen? De tekening van de wet door Obama! Van de FEMA kampen zijn we al een aantal jaren op de hoogte, behalve de trouwe TV nieuws kijkers. Die zijn nog totaal in het ongewisse.

Nu is het wachten op de 'ramp' die Amerika dit jaar moet gaan treffen. Een ramp die de aanleiding zou kunnen worden om de staat van beleg af te gaan kondigen. Ik had wel enige plaatsen in gedachte aangaande de onafgemaakte tekening van lijnen die de rampen in de VS met elkaar verbonden. Rampen die alle grote rampen van de afgelopen 20 jaar met elkaar verbonden en heel sinister het embleem van de illuminatie toonde op de Amerikaanse landkaart. De video is echter van YouTube verdwenen net als zo velen. – Henk MutsaersNaturel News
One of the most extraordinary documents in human history -- the Bill of Rights -- has come to an end under President Barack Obama.


Free mp3 downlaod song

Free Download: River Zydeco Band ft. Henk Mutsaers - Hope Comes In The DarkFrom Globalization to Localization: The road to freedom does exist!


Seeds of Sustainablilty discoveries involve the fast production of large amounts of food with very little water and little or no rinsing.
Grow high quality super foods in just 3 days time!- Seeds of Sustainablilty


Hpoe comes in the dark if you want to
Free counters!