Hope comes in the dark
hope comes in the dark rss feedHope Comes in the dark
10-06-2011 - 24 / 7 Emotionele Intelligentie Test

Intelligentietests, de media in dienst van Big Brother

Je kunt je tegenwoordig nergens meer verstoppen, camera's zien en registreren je werkelijk overal in de gehele Westerse wereld. Wij zijn namelijk met z'n allen een gevaar voor de samenleving. Wij zouden wel eens een aanslag kunnen plegen dus we moeten met zijn allen in de gaten gehouden worden!

De keerzijde is echter dat burgers alleen en uitsluitend in opstand komen als ze onderdrukt worden door dictators en onrechtmatig optredende overheden. Ik weet niet hoe jij erover denkt maar ik begin steeds meer weerstand te voelen tegen de wijze waarop wij gestuurd en gemanipuleerd worden. Veel mensen hebben er totaal geen idee van wat er allemaal gaande is en zelf heb ik het gevoel dat er ondanks mijn bewuste kijk op de wereld nog heel veel gaande is waar ik totaal geen weet van heb.

Je kunt natuurlijk denken: "Ik probeer mijn leven zo leuk mogelijk te leven". Maar intussen zie ik wel mensen vredig vermoord worden door onze overheid in wat ze noemen een vredesmissie. Ik zie mensen naar een andere wereld geholpen worden omdat aan chemotherapie nu eenmaal 500 miljard per jaar verdiend wordt. Meestal is dat de ver-van-mijn-bed-show maar het kan ook heel dichtbij komen. Als iemand in je naaste kring dit lot treft. Heel vaak is het dan zo dat die persoon niet open staat voor alternatieven.

Is het binnen ons systeem, dat al begint op school en door de media versterkt wordt, dan zo dat mensen dermate beïnvloed worden dat ze klakkeloos aannemen wat de dokter, de overheid, de instanties etc. vertellen? Is er geen ruimte meer voor zelfstandig nadenken, voor intuïtie, voor wat je gevoel je vertelt? Je moet tegenwoordig actief op zoek gaan naar de waarheid anders neem je vroeg of laat beslissingen die je in de problemen kunnen brengen. Ik zie mensen bang gemaakt worden met de EHEC-bacterie voor groenten en gezien het inzakken van de verkoop zijn deze mensen al aardig gehersenspoeld. In de supermarkt zijn groenten eigenlijk buiten het pesticidegebruik nog het enige voedsel wat niet massaal gemanipuleerd wordt. En juist daarvoor worden mensen nu bang gemaakt.

Ik sprak een maand geleden een jonge meid van dertig die er helemaal doorheen zat met haar energie. Ik vertelde haar over de Bio Meridian-test en de NES-scan om de oorzaak op te laten sporen. Ruim een maand later vroeg ik, nadat ze weer klaagde over het feit dat ze er helemaal doorheen zat, waarom ze die test nog niet had laten doen. Ze vertelde, daar geloven ze allemaal niet zo in. Ze heeft het er dus klaarblijkelijk met meerdere mensen over gehad. Zelf had ze nog niet eens gelezen wat ik er allemaal over geschreven heb, waarom ik er enthousiast over ben. De mening van anderen en hoe je in het leven staat als zelfstandig persoon is klaarblijkelijk doorslaggevend om dan maar dat energiegebrek voor lief te nemen en maar aan te blijven modderen. Totdat, ja totdat je niet meer verder kan en de dokter je een chemisch medicijn voorschrijft en je langzaam maar zeker verstrikt raakt in het netwerk van de farmaceutische industrie en dat terwijl je zo goed als zeker alleen maar gebrek hebt aan goede gezonde voedingsstoffen. Een schreeuwend gebrek maar je opvoeding, je scholing en de media hebben gemaakt dat die stap, het zelfstandig beslissen, niet meer gemaakt wordt. En dat terwijl vrouwen van nature meer geneigd zijn hun gevoel te volgen.

Intelligentietests
In de media herken je steeds weer nieuwe bewegingen waar het bewustzijn van mensen getest wordt. Bij de vaccinatiecampagnes voor HPV-vaccinaties wordt een reclamebureau ingeschakeld om het expertise te gebruiken om mensen vakkundig te manipuleren om toch maar zeker dat vaccin te nemen. Televisieprogramma's worden zo opgezet dat de uitkomst nog meer verwarring zaait waardoor de angst de overhand krijgt en mensen toch neigen de verkeerde beslissing te nemen. Mensen worden verleid om schulden te nemen hierdoor worden ze echter afhankelijk en zijn beter te manipuleren. Als jij je niet goed voelt, net als die jonge meid, dan dram je gewoon door want de hypotheek moet betaald worden. Geeft je dat nog ruimte om ergens anders aan te denken?

De EHEC-bacterie wordt gelanceerd als het nieuwe grote probleem maar de oplossing is al lang tevoren bedacht, een medicijn, vaccin of groenten bestralen. Alles is mogelijk maar geen van deze opties gaan je gezondheid bevorderen. Al jarenlang wordt er gewaarschuwd voor het ongelimiteerde gebruik van antibiotica maar klaarblijkelijk kunnen veel mensen niet de verbanden zien en deze zaken bij elkaar optellen!

Volgens de officiële instanties werken we reeds het eerste half jaar voor de belasting om daarna voor onszelf de vruchten te plukken van onze arbeid. Met alle verborgen belastingen is het echter meer aannemelijk dat we pas de laatste drie maanden voor onszelf werken. Van die zuur verdiende centen mogen we dan inferieure voeding kopen waar nano-technologie en GMO de komende jaren de boventoon gaan voeren als het aan de wijze heren ligt die koste wat kost dit via de achterdeur in onze maag splitsen. Door die voeding zal meer en meer ook het denkvermogen aangetast worden waardoor men de massa als zombies kan controleren.

In hoeverre is dit al gevorderd vraag ik mij af?

Gezien de totale instorting van de markt voor komkommers heb ik weinig vertrouwen in het zelfstandig nadenken, en beslissingen nemen van de meerderheid. Wie zich bewust is van al deze zaken weet dat we met zijn allen totaal geen invloed meer hebben op het politieke systeem. Ook politici worden massaal gemanipuleerd door de multinationals, als lappenpop mogen ze dansen aan de touwtjes van deze bedrijven met als beloning een topbaan na het afsluiten van de politieke carrière. En, ... wanneer je dit niet zint krijg je een lastercampagne aan de broek of in het uiterste geval de kogel. Ik hoef niemand te vertellen hoe die persoon heet! Maar zie je ook hoe het hele spel gepeeld wordt? Lees maar eens het boek, Confessions of an Economic Hit Man.

Zolang de opkomst niet onder de dertig procent komt, kunnen overheden doorgaan in naam van het volk en met ons mandaat om vredesmissies uit te sturen en mensen met onze goedkeuring te vermoorden. Kunnen overheden ons blijven bestelen van onze bezittingen door ongelimiteerd geld bij te drukken en uit te lenen aan corrupte landen. Kunnen overheden door gaan met hun plannen om macht en controle uit te oefenen met inferieure nano-tech en GMO-voeding.

Ik ben verschillende zaken al aan het veranderen. Zelf volwaardige voedzame voeding kweken is supergoedkoop en tijd vrijmaken om dit mogelijk te maken is efficiënter dan eerst te gaan werken en van hetgeen je over hebt supermarktrommel te kopen. Schuld aflossen waardoor je geen stress hebt als je even een paar weken wat minder verdient. Deelnemen aan een LETS-kring waardoor je al vertrouwd bent met alternatieve handel. Ik loop al met plannen rond om na mijn pensioen de zaken nog anders aan te gaan pakken ook al duurt dit nog zes jaar. Een ander woord voor belasting is stress en we weten allemaal dat we stress moeten vermijden ... toch?

Vergeet ook niet dat jij, eenmaal wakker, ook je steentje bij kan dragen. Zieltjes winnen van mensen die ook bewust worden. Eén puls één, puls één, .... In het Engels hebben ze daar een mooi spreekwoord voor.

The Power of One!

Blijven we aanmodderen met onze huidige 'leiders' die kunnen regeren omdat wij hen die 'macht' geven. Omdat wij toestaan dat ze ons bestelen. Omdat wij toestaan dat ze oorlog mogen voeren om hun macht nog verder te vergroten. Omdat .....

- Henk MutsaersFree mp3 downlaod song

Free Download: River Zydeco Band ft. Henk Mutsaers - Hope Comes In The Dark


Seeds of Sustainablilty discoveries involve the fast production of large amounts of food with very little water and little or no rinsing.
Grow high quality super foods in just 3 days time!- Seeds of Sustainablilty

Conspiracy, samenzwering from Henk Mutsaers on Vimeo.

There's so much happening in the world today, do you believe all this?
But what if it is the truth? Are you well informed to take action if needed?

Er gebeurd zoveel in de wereld op dit moment. Geloof je dit allemaal?
Maar stel dat het waar is? Ben je dan voldoende ge´nformeerd om de juiste actie te ondernemen?

 


Hpoe comes in the dark if you want to
Free counters!