Hope comes in the dark
hope comes in the dark rss feedHope Comes in the dark
16-01-2012 Val van de Nieuwe Wereld Orde

De val van de Nieuwe Wereld Orde
"We zijn dankbaar voor de medewerking van de Washington Post, the New York Times, Time Magazine en andere geweldige kranten en magazines waarvan de directeuren onze bijeenkomsten hebben bijgewoond en onze wensen veertig jaar hebben gerespecteerd. Het zou onmogelijk zijn geweest voor ons om het plan voor de wereld te ontwikkelen als we al die jaren onderworpen waren geweest aan spotlichten en publiciteit". Dit stelde David Rockefeller tijdens de Bilderberg-ontmoeting in 1991.

In 2012 zal de Nieuwe Wereld Orde grote nederlagen lijden voor hun totalitaire wereldregering en de geheime depopulatie-agenda. Deze nederlaag zal niet plaatsvinden als een gewelddadige revolutie, massaal protest en zelfs niet door mensen die de overheid smeken om veranderingen (alsof dat handjevol mensen de controle kunnen blijven uitoefenen over zeven miljard mensen). Nee, de nederlaag kan toegeschreven worden aan het massaal ontwaken van de wereldbevolking en een significant deel van de bevolking weigert simpelweg acties te ondernemen die indruisen tegen hun bewustzijn.

De 'elites' hebben slechts twee gereedschappen tot hun beschikking welke maar al te goed bekend zijn bij de volgers van de alternatieve media: geheimhouding en bedrog! Hun criminele bedrijf zal eindig zijn als miljoenen, of zelfs miljarden, in 2012 gaan ontwaken.

Sinds 1990 deelt onderzoeker David Icke deze boodschap al met de wereld. "Er komt een punt in de tijd dat de agenda van de Nieuwe Wereld Orde open en bloot zichtbaar zal zijn." Gelukkig is dat het tijdstip dat de agenda het meest kwetsbaar is, als mensen wakker worden en ZIEN dat de samenleving, hun geliefden en vrienden in groot gevaar verkeren!

Meer feiten (vooral) aangaande de situatie in de VS waar de democratie al in het geniep ten onder is gegaan (en waar onze 'vertegenwoordigers' met geen woord over reppen. Was het spreekwoord hier niet: Wie zwijgt stemt toe?). Dit neemt niet weg dat de depopulatie-agenda -het verminderen van de wereldbevolking- hier ook open en bloot zichtbaar is, als je tenminste je ogen open doet en de waarheid onder ogen durft te zien?

Wat doet immers dat vergif in onze voeding? Waarom vergiftigen dokters ons met medicijnen, chemotherapie en vaccinaties? Waarom zit er vergif in tandpasta? Waarom worden we bestookt met chemtrails? Waarom voeren we een oorlog tegen vermeende terroristen (opgezet door de NWO) waardoor al onze privacy in slechts tien jaar verdwenen is? Waarom zijn er spionagediensten die de wereldbevolking in de gaten houden met systemen waar de beruchte Stasi slechts van konden dromen? Waarom is er een leugen over opwarming van de aarde terwijl de feiten uitwijzen dat de aarde al 15 jaar op rij aan het afkoelen is?

Er is een slag die we al voor een deel gewonnen hebben, de verplichte vaccinatie- ronde tegen de 'Mexicaanse Griep". Of dacht je dat ze twee vaccinaties per hoofd van de bevolking gekocht hadden vanwege 'hun' bezorgdheid voor onze gezondheid? Het was van het begin af duidelijk dat al teveel mensen wakker waren om die 'verplichting' ook echt af te roepen en vele miljoenen ongebruikte vaccins verdwenen in de vuilnisbak.

Bron: Wake up world

Free mp3 downlaod song

Free Download: River Zydeco Band ft. Henk Mutsaers - Hope Comes In The DarkFrom Globalization to Localization: The road to freedom does exist!
Seeds of Sustainablilty discoveries involve the fast production of large amounts of food with very little water and little or no rinsing.
Grow high quality super foods in just 3 days time!- Seeds of Sustainablilty


Hpoe comes in the dark if you want to
Free counters!