Hope comes in the dark
hope comes in the dark rss feedHope Comes in the dark
Geheime vaccinatie: Gekte kent geen grenzen in de VS
gedwongen vaccinatie

Door de farmacie ondersteund wetsvoorstel om in het geheim kinderen te vaccineren zonder de toestemming van hun ouders, staat op het punt om in Californië wet te worden

Dinsdag 20 september 2011, door Ethan A. Huff. Vertaling: Frank Bleeker

(NaturalNews) Een groeiende en brede publieke bewustwording van de gevaren van vaccinaties heft uiteraard geleid tot een gestage achteruitgang van deze eens zo lucratieve sector van de conventionele 'geneeskunde'. En in een wanhopige poging om de financiële levensvatbaarheid van vaccins te behouden, heeft Big Pharma een andere weg gekozen en probeert nu de wetgeving omtrent de geheime vaccinatie van jonge kinderen, zonder de toestemming van de ouders er door te drukken. En we moeten nu een vuist maken om deze verschrikkelijke belediging van onze vrije keuze met betrekking tot onze gezondheid te stoppen, voordat het wet wordt.

Volgens The Healthy Start Economist (HHE) is de California's Assembly Bill 499 al stilletjes aangenomen door zowel het Californische Huis van Afgevaardigden als de Senaat en ligt deze vandaag op het bureau van gouverneur Jerry Brown, waar het wacht op zijn handtekening. Het wetsvoorstel, dat maar één pagina lang is, bevat expliciete bewoordingen die het mogelijk maakt om kinderen vanaf 12 jaar te kiezen voor vaccins tegen seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA), vaccins tegen HPV (Gardasil, Cervarix), Hepatitis B en alle in de toekomst te ontwikkelen vaccins om soa's te behandelen, zonder de toestemming van hun ouders.

Je kunt een volledig exemplaar van de wet, zoals die werd goedgekeurd, hier bekijken:

Kennelijk ontdaan van geweten, ziel en elk greintje respect voor het menselijk leven en waardigheid heeft de farmaceutische industrie nu zijn toevlucht genomen tot een nieuw dieptepunt om zijn dodelijke vaccins op te dringen aan het nietsvermoedende publiek. Als Big Pharma de mensen er niet van kan overtuigen om de potentieel dodelijke injecties uit eigen vrije wil te nemen, dan moeten die giffen maar in het geheim geïnjecteerd worden in de zwakste en meest kwetsbare leden van onze samenleving, de kinderen, zonder dat hun ouders daarvan weten.

Medicijngigant Merck & Co. Probeerde in 2007 een soortgelijke aanpak toen het politiek lakei gouverneur Rick Perry beïnvloedde om een ontzaglijke 'executive order' te ondertekenen waarin verplicht gesteld werd dat alle jonge meisjes in de 'Lone Star State', na op een school te zijn ingeschreven, met het HPV-vaccin Gardasil te moeten worden geïnjecteerd. Omdat die poging uiteindelijk mislukte was een nieuwe en meer slinkse tactiek onvermijdelijk

Bekijk ook de belangrijke YouTube video ... die je wat meer vertelt en uitlegt over de situatie omtrent de wet.

HHE dringt er bij iedereen op aan om direct te beginnen met het overspoelen van het bureau van gouverneur Brown met telefoontjes, faxen, e-mails waarin geprotesteerd wordt tegen de ongrondwettelijke en illegale aanname van Wetsvoorstel 499:

Governor Jerry Brown
c/o State Capitol, Suite 1173
Sacramento, CA 95814

Phone: (916) 445-2841
Fax: (916) 558-3160

Lees meer: NaturalNews

Foto afkomstig van de website van NaturalNews.comFree mp3 downlaod song

Free Download: River Zydeco Band ft. Henk Mutsaers - Hope Comes In The Dark


Seeds of Sustainablilty discoveries involve the fast production of large amounts of food with very little water and little or no rinsing.
Grow high quality super foods in just 3 days time!- Seeds of Sustainablilty
 


Hpoe comes in the dark if you want to
Free counters!