Hope comes in the dark
hope comes in the dark rss feedHope Comes in the dark
Kan dit waar zijn?

Er zijn altijd gebeurtenissen in een ieders leven waar de tijd lijkt stil te staan en je exact weet waar je was en wat je deed. 9 / 11 was voor mij zo'n datum. Kwart voor acht in Dallas Texas zag ik op de TV in de hotelkamer een van de twin torens waar rook uit kwam. Even later beneden aan het ontbijt dachten de aanwezige Amerikanen dat de derde wereldoorlog zou uitbreken! Toen de tweede toren even later getroffen werd sloeg de ontzetting pas echt toe. Twee dagen lang zagen we vrijwel onafgebroken steeds weer opnieuw de gebeurtenissen de revue passeren, tijdens het eten wel op vier grootbeeld videoschermen tegelijk. Zes dagen later zaten we op de eerste vluchten die het land weer uitgingen na een chaotische incheck werden we naar de verkeerde pier verwezen, misten we de vlucht, werden omgeboekt en moesten we bij de overstap hard rennen om de aansluiting te halen. Zeer verdacht natuurlijk waardoor ik drie keer gecontroleerd werd onderweg!

Actief op Internet ontdekte ik na enkele jaren de 'complot theorie' over de 9/11 ramp waarbij mogelijk opzet in het spel was. Ongeloof, anders kan ik mijn gevoel niet beschrijven. Ongeloof want als dit waar zou zijn, wie of wat kan ik dan nog vertrouwen?

Alhoewel ik toen al enkele jaren mijn nieuwsbrief publiceerde had ik al gelijk de gedachte; "Hier ga ik niets over schrijven!" Ik had immers een nieuwsbrief over gezondheid en hoe het mij ook bezighield besloot ik deze zaken gescheiden te houden. Hield ik mijzelf nu niet voor de gek? Gezondheid en welzijn / welbevinden zijn toch onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

In 2003 kwam ik in contact met een Amerikaans laboratorium die intracellulaire vitamine analyses uitvoerde. Ik was hier zelf nogal gecharmeerd van gezien de resultaten die men hiermee boekten bij het opsporen van gebreken die op termijn veelal leiden tot ziekten en gebreken. Hiermee was het dus mogelijk om ziektes te verminderen en preventief te werk te gaan. Na advies te hebben gevraagd aan een arts in mijn netwerk werden de stoute schoenen aangetrokken om dit laboratorium te gaan vertegenwoordigen in Nederland en België. In 2004 zocht ik contact met meer dan 400 artsen om er tot mijn verbijstering achter te komen dat ik bij slechts 15 artsen nadere uitleg mocht komen geven en er slechts twee voor korte tijd mee aan de slag gingen. Ook bij de media kreeg ik geen enkel gehoor voor de preventieve gezondheidstest. Alle lifestyle magazines, kranten, TV programma's die ook maar iets met gezondheid deden werden aangeschreven, gebeld, en persbulletins verzonden. Alsof je tegen dovemansoren sprak, slechts één publicatie in een sportmagazine. Onvoorstelbaar, ... het kan toch niet zo zijn dat kennis op deze manier onderdrukt wordt?

In het dagelijkse leven waar ik mijn pas verworven kennis vaak enthousiast wilde delen liep ik eveneens op tegen ongeloof. Reacties als; "Wanneer dit zo zou zijn zou mijn dokter daar wel mee voor de dag komen", en "Waarom lees ik dit niet in de krant wat jij allemaal beweert?"

Het einde van dat jaar kocht ik in Amerika het boek; "Natural Cures They Don't Want You To Know About" (Natuurlijke geneeswijzen waarvan men liever niet heeft dat u ze kent) Daar vielen veel puzzelstukjes op zijn plaats. Hoe de medische wereld in elkaar stak en de media gecontroleerd worden. Het meeste bewustmakende nieuws is echter in de Engelse taal. Gezien de snelheid waarmee de schandalen en misinformatie aan het licht kwamen, lopen we hier in Nederland en België hopeloos achter doordat veel mensen de (technische) Engelse taal onvoldoende of niet machtig zijn. Steeds weer als je voor jezelf het gevoel had de verworven kennis te moeten delen over bijvoorbeeld de corruptie van wetenschappelijke onderzoeken, de leugens in de media of de werkelijke financiële situatie, dan kijkt men je aan alsof je van een andere planeet komt.

Gelukkig lees je ook steeds meer gelijk gestemde informatie die je twijfels doen afnemen, ... om wederom een ontdekking te doen die je opnieuw doen denken; "Nee toch, dit kan toch ook niet waar zijn".

Een ontmoeting met een medisch journaliste bracht eveneens weer veel zaken aan het licht (2007). Microchips die zo klein waren dat ze met een vaccin in te spuiten zijn. Een leerzame maar ook bezwarende ontmoeting, het gaf mij echter de motivatie om wat er ook gebeurt deze info te delen via de nieuwsbrief en website. Aan het aantal nieuwsbrief afmeldingen was steeds weer te zien dat er onderwerpen bij zaten die een brug te ver waren voor verschillende mensen. Ik heb echter geleerd dat anderen net als ik tijd nodig hebben omdat vele zaken echt niet te bevatten zijn, onvoorstelbaar dat mensen tot zoiets in staat zijn. We kunnen echter veel leren van de geschiedenisboeken, maar dat wij daar nu deel van uit maken, dit geschiedenis schrijven.

Bij mij komt steeds meer het besef dat we wel degelijk invloed kunnen uitoefenen. Dingen gebeuren nu eenmaal omdat - wij - het laten gebeuren. Zonder onze massale toestemming gaat er niets veranderen. Wie zwijgt (of onwetend is) stemt immers toe! Het delen van kennis is dan ook een verantwoordelijkheid voor iedereen! Voor mij is dat de motivatie geworden om hierover te schrijven en spreken. Mijn nominatie als kwakzalver beschouw ik dan ook als een eervolle vermelding. Ik ben nu gemotiveerd om een deel van mijn eigen voeding zelf te kweken (Square Foot Gardening) en mij niet meer langzaam laat vergiftigen door alle pesticiden en E nummers.

De komende tijden zullen bol staan van de veranderingen, duurder wordende producten en diensten en de vermindering van sociale voorzieningen die steeds meer zekerheden gaan afbreken. Als je niet zelf actie onderneemt wordt je een slachtoffer van een steeds meer verdorven wereld. Pas op het moment dat je inziet hoe zaken in elkaar steken en dit erkent zullen zich oplossingen openbaren. Dit kunnen eenvoudige dingen zijn die je zelf kunt ondernemen of samen met anderen. Laat de toekomst dan ook niet van je afpakken.

- – Henk MutsaersFree mp3 downlaod song

Free Download: River Zydeco Band ft. Henk Mutsaers - Hope Comes In The Dark


Seeds of Sustainablilty discoveries involve the fast production of large amounts of food with very little water and little or no rinsing.
Grow high quality super foods in just 3 days time!- Seeds of Sustainablilty
 


Hpoe comes in the dark if you want to
Free counters!