Hope comes in the dark
hope comes in the dark rss feedControle over je gevoel en leef je leven. Het leven leest je positieve en negatieve  gedachten!
everything is connected

Het leven leest je positieve en negatieve  gedachten!


Wikipedia: Gevoel is een innerlijke (positieve of negatieve) beleving van een bepaalde gebeurtenis. Dit kan een specifieke externe prikkel uit de omgeving zijn, maar ook een interne gebeurtenis zoals een gedachte of een beeld dat wij in ons oproepen.

Al sedert jaren ontvang ik de nieuwsbrief van Lynne McTaggart (What Doctors Don’t Tell You). Gedurende die jaren werd ik ook regelmatig opmerkzaam gemaakt over haar boek “Living the Field”. Op de een of andere manier heb ik mij daar nooit zo in verdiept omdat ik er klaarblijkelijk nog niet klaar voor was en er nog zoveel te ontdekken viel wat ik ook nog niet begreep of kennis van genomen had. Deze week kreeg ik een mailtje binnen van Anne met een link van een YouTube-video van Gregg Braden: “Wetenschap der Mirakels” (Nederlands ondertiteld). Hierin legt hij duidelijk uit wat je met gedachten kunt bereiken en hoe deze je leven en dat van anderen vorm kunnen geven.

Ik had al een tweetal boeken gelezen over de kracht van je gedachten en heb het een goede gewoonte gemaakt om met positieve gedachten op te staan en weer te gaan slapen. In het dagelijkse leven ga ik ook al snel negatieve invloeden uit de weg.

Wat je met gedachtekracht kan bewerkstelligen daar had ik ook al een persoonlijke ervaring mee. Ik kreeg namelijk een bevestiging per mail van een persoon waar ik op een bepaald tijdstip aan dacht dat die persoon op exact hetzelfde moment hetzelfde gevoel had als ik.

Ook al was ik wat anders aan het doen op het moment dat ik de mail van Anne binnenkreeg, ik moest eerst deze videoserie van zes delen zien. Als je de bevindingen van deze video goed op je laat inwerken betekent het nogal wat. Het betekent dat wij met onze gedachten een giga invloed hebben op onze gezondheid en welbevinden. Je leven is meer een reflectie van je gedachten dan je kunt vermoeden. Het betekent dat de ‘wetenschap’ van de westerse geneeskunde nog verder op losse schroeven komt te staan. Het toont ook, en dat is zeer bemoedigend, dat we invloed kunnen uitoefenen op wat er rondom ons heen gebeurt in de wereld, en nog te gebeuren staat. We zien al gebeuren dat collectieve acties gevreesde dictatorregimes omver kunnen werpen. Nu de geest uit de fles is zal dit de gehele wereld gaan veranderen en dit zal zeker onze deur niet voorbij gaan. Sterker, ook wij worden onwetend gehouden door onze – democratisch – gekozen regeringen.

Met dit in gedachten, neem een uurtje rustig de tijd om deze serie van zes video’s te bekijken. In het licht van deze kennis zal het eens te meer duidelijk worden dat hoe meer mensen zich bewust zijn van de richting die we dreigen in te gaan met regeringen in het ‘vrije’ westen die afglijden naar een dictatuur onder de valse dekmantel van democratie, overheden die ons ongewilde en ongewenste verplichtingen opleggen en zelfs bij wet al bepaald hebben dat in geval zij dit wenselijk achten gif in ons lichaam mogen spuiten... Hoe meer mensen zich werkelijk bewust worden van dit duistere spel, hoe meer ook wij onze krachten kunnen bundelen. Met de duidelijke uitleg van Gregg Braden worden ons waardevolle inzichten en gereedschappen aangereikt die een krachtig en onverslaanbaar en bovenal vreedzaam tegenwicht kunnen geven. – Henk Mutsaers

Verslag lezing Living the Field 2006 in Nederland
http://www.gesprekmetgod.nl/documenten/Living-The-Field.pdf

Free mp3 downlaod song

Free Download: River Zydeco Band ft. Henk Mutsaers - Hope Comes In The Dark


Seeds of Sustainablilty discoveries involve the fast production of large amounts of food with very little water and little or no rinsing.
Grow high quality super foods in just 3 days time!- Seeds of Sustainablilty
 


Hpoe comes in the dark if you want to
Free counters!