SPIRIT

Drive In Show

60th 70th 80th 90th Gouwe Ouwe Party

spirit drive in feest Prinsenbeek

Jongelui vinden het vaak vreemd dat ‘die oudjes’ al die ‘nieuwe’ liedjes gelijk mee kunnen zingen. Dan laat je ze de originele plaat horen uit de jaren 60, 70, of 80. Oh die klinkt eigenlijk ook wel tof!

Steeds meer ervaar ik dat er feesten komen waar buiten het walsje en de foxtrotjes de muziek uit de jaren 70 en 80 gedraaid moeten (mogen) worden, en daar mag best Ten Years After en Deep Puple bij zitten. Vaak zijn het ook de oude disco knallers als de Tramps, Tavares, Bee Gees en natuurlijk de Grease hits. Het feest der herkenning.

Ook gebeurd het regelmatig dat de plaatjes meegenomen worden of een playlist op de mail gezet wordt door het feestkoppel want stel je voor dat de deejay uitgerekend ons favoriete nummer niet bij zich heeft? Weet je zo’n avond op de ouderwetse manier te presenteren zoals dat vroeger gebruikelijk was dan is het feest compleet.

Bent u op zoek naar zo’n deejay? Die al die tijden zelf heeft meegemaakt, weet wat er te doen was in het disco wereldje, daar leuke anekdotes over weet te vertellen of enkele plaatjes aan elkaar kan mixen. Helaas heb ik pas sinds 1970 ervaring dus alles voor 1970 heb ik ook maar van horen zeggen. Ik vindt het net als u nog steeds leuk om al die oude hits voorbij te horen komen uit de 60, 70, en 80 ‘er jaren. Voor meer info bel of uw datum nog vrij is.

ConPasa terugblik

In de ConPasa heb ik 3,5 jaar gedraaid van 1971 tot 1975

> Home page