Henk Mutsaers stopt met Zydeco Zity Radio


Verleden jaar deed ik voor mijn Cajun & Zydeco muziek programma een interview met een band uit Frankrijk en de gele hesjes kwamen daarbij ook aan bod. Ik werd ‘op het matje’ geroepen en diende voortaan het muziek programma vrij van politieke uitlatingen te houden. Vorige week heb ik mijzelf uitdrukkelijk van die belofte ontslagen. De gehele muziek cultuur gaat immers nu juist door de politiek –naar de donder– en deze keer vaar ik een andere koers, …lees verder

Wij als Bestuur en Programmaraad (SLOG) zijn benaderd door ZydecoZity naar aanleiding van jouw uitlatingen in jouw uitzending van zondag 28 juni 2020. (het bewuste fragment van de uitzending –rechts klik open in nieuw venster)

Open brief:

Aan het Bestuur SLOG en de programmaraad

Aangaande het conflict met Zydeco Zity Radio.

Dit is slechts het eerste conflict dat wij gaan verwachten, ondergetekende en co-host Mike Donkers van dotcom.radio / Twitter berichtgever coördinator voor Burgerfront.

Dat er nog niet meer commentaar op de programma’s is gekomen vanuit de politiek verbaast ons eigenlijk gezien het momentum van onze uitzendingen die wel-eens-waar het ondergeschoven kindje zijn op het tijdstip van uitzending bij de SLOG. De podcast daarin tegen trekt elke week wel zo’n 1500 of meer bezoekers met als topper 32.000 met het ingaan van de Corona Hoax. Zeker gezien de turbulentie in Geertruidenberg waar de wethouder is opgestapt omwegen Corona staat dit onderwerp in de spotlight.

We leven in zeer turbulente tijden waarbij de door ons verwachte internationale staatsgreep heeft plaatsgevonden op 17 maart een Coup du Monde van de Deep State.

We voeren nu al actie om de overheid, die de grondwet buiten werking heeft gesteld, omver te werpen, actie tegen Mark Rutte en zijn connecties en openlijke symbolische tentoonspreiding van satanische en pedofilie voorkeuren in het Journaal, acties tegen de vaccinatie fraude wereldwijd, acties tegen het niet bestaan van levende virussen, acties tegen de media leugenmachine en veel en veel meer. We hebben goede hoop dat, nu de bevolking inmiddels in opstand is gekomen dat wij de strijd uiteindelijk kunnen winnen.

We begrijpen dat niet iedereen zelf zijn onderzoek doet, om wat wij vertellen te verifiëren, en er dus veel weerstand zal ontstaan bij deze maatschappelijke openbaringen wereldwijd.

Wetende dat de SLOG afhankelijk is van subsidies lijkt het ons dan ook beter om de strijd uitsluitend online verder te zetten en mijn / onze uitzendingen stop te zetten met onmiddellijke ingang om jullie niet verder in moeilijkheden te brengen.

Deze reactie zal openbaar op de website worden gepubliceerd bij dotcom. radio en zydecozityradio.

Het is zoals het is, er komt dus een einde aan de SLOG / Tornado sinds 1994, vooral zydeco zity radio heb ik met heel veel plezier gedaan. De zaak waar wij voor staan, –onze vrijheid– is te belangrijk om te kunnen zwijgen, in ELK programma.

Met vriendelijke groet, Henk Mutsaers

2 thoughts on “Henk Mutsaers stopt met Zydeco Zity Radio”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.