Cajun & Zydeco Dancing

Cajun & Zydeco Dance workshop

Hallo Cajun- en Zydecodansliefhebbers,
dansverslaafden en toekomstige verslaafden,

dansworkshop
De vakanties zijn weer voorbij en de nodige pondjes moeten er weer af. We kijken met heimwee weer terug naar de festivals in Saulieu en Ameland. Dus alvast de warming-up want er kan weer geoefend worden voor de komende festivals.

De bestaande groep heeft aangegeven weer door te willen en de voorkeur van beide kanten is om de samenstelling niet te veranderen.  Er zijn ook veel nieuwe aanmeldingen dus een nieuwe groep zit er in.  Dit is een voorstel, dus we zien wel hoe het loopt, iedereen kan in ieder geval meedoen.

Als planning stellen we voor om weer 1 x per 3 weken te oefenen op zondag gedurende 2 uur met tussendoor een pauze. Elke keer zullen we weer 2 dansen oefenen met als voornaamste dans de Zydeco two step. Daarnaast besteden we aandacht aan de Cajun two step, wals, Jitterbug. Dus eigenlijk verandert er niets.

De oude groep (groep I) kan ook op hetzelfde tijdstip oefenen, nl. 13.30u.-15.30.
De mogelijke nieuwe groep (groep II) kan dan oefenen van 11.00u-13.00u.

Om de groepen in te delen willen we graag weten wie er nog zin heeft om mee te doen. Dit geldt ook voor de nieuwe deelnemers, en van hen willen we weten, of ze alleen of als paar gaan deelnemen.

Laat wat van je horen op de bekende email-adressen.

Laissez le bon temps rouler,

Henk de Man en Hannie Barendregt

Dance Every Dance Like It Might Be Your Last
You Just Never Know when your time will be past

dansworkshop

dansworkshop

dansworkshop

dansworkshop

dansworkshop

dansworkshop

2 thoughts on “Cajun & Zydeco Dancing”

  1. Ik ben al een paar jaar een zeer fervent Zydeco luisteraar. Nu willen ik en mijn vrouw er ook op dansen en zijn dus naarstig op zoek wie en waar in Nederland Zydeco danslessen geeft. Zelf wonen we in Nijmegen, en het zou mooi zijn als we in ‘de buurt’ danslessen zouden kunnen nemen. Wie kan ons aan tips helpen om een goeie two step te leren…

    Evert en Marieke

    1. Oeps, vroeger werden er op elk festival danslessen gehouden. Dat is niet altijd meer het geval, maar er zijn zeker mensen die je dat een op een willen leren. Wellicht is er iemand die dit leest en contact willen leggen. Ik zal het er in ieder geval over hebben op de radio deze week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.