Gezondheidsradio

gezondheid radio
Podcast afleveringen | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014
In April 2014 is gezondheidradio gestopt met wekelijkse uitzendigen. Het archief (6 jaar) blijft beschikbaar en op de locale omroep de SLOG worden wekelijks oude afleveringen herhaald op Dinsdag en Zondagavond om 21.00 uur

28 04-2011 Podcast radio uitzendingen
Radio luisteren dat doe je niet alleen door af te stemmen op een ether frequentie maar meer en meer ook via je computer, je iPhone en ook worden populaire radio programma's als zogenaamde podcast gedownload om op een later tijdstip te beluisteren. Voor die podcast programma's bestaat ook al een top 100 en we zijn met het hele team best blij met de top 14 notering van Gezondheid Radio deze week. Tussen de programma's van 538, Q music, KRO, Studio Brussel, AVRO, Stenders, Edwin Evers en noem ze maar op. Wat nu wel jammer is dat mensen in Nederland en ver daarbuiten gezondheid radio elke week beluisteren en ik mensen spreek in onze regio die daar nog nooit van gehoord hebben (?) Intussen leren onze luisteraars hoe je gezond kunt blijven tot op hoge leeftijd en wat je daarvoor kunt doen met eenvoudige kleine aanpassingen. Ze leren ook dat er een dokter is die nog nooit iemand verloren heeft aan kanker en nog veel meer interessante 'wetenswaardigheden'. Onze top notering in de podcast charts vind je hier http://www.podcast-charts.com/nl/nl/index.html
- Henk Mutsaers

Here's to your health radio: Dinsdag 21.00 ~ 22.00 uur

Ik ken hem al een aantal jaren, Gerry, hij komt uit Louisiana. Momenteel meer als 70 jaar (jong) en niet te verslaan op de dansvloer. Het gesprek kwam op gezondheid en ik vroeg hem; "Hoe oud wil jij eigenlijk worden?" Het antwoord vertelde mij boekdelen; "I'm intended to life until I die". (Ik heb mij voorgenomen om te leven tot ik dood ga)

In dit antwoord zit nu precies de clou!
De meeste mensen gaan immers langzaam dood waarbij hun kwalen hen allerlei beperkingen opleggen waardoor ze niet meer toekomen aan leven, genieten, onbeperkt vrolijk kunnen zijn, pijnvrij, blakend van energie.

Mensen die dit aanspreekt, deze levenslust willen behouden of, ...... er alles aan willen doen om die levensenergie te herwinnen, daar is dit radioprogramma voor. 

De feiten vertellen mij al jaren hoe het komt dat mensen ziek worden. Die feiten worden echter moeiteloos genegeerd door de meeste mensen tot het moment aanbreekt dat je eigen lichaam aangeeft: TOT HIER EN NIET VERDER!

Voor sommigen is het dan echter te laat en is de schade onherstelbaar.
De meeste krijgen echter een tweede kans. De overgrote meerderheid negeert echter massaal die tweede kans.

Ze nemen een pijnstiller in plaats van de oorzaak van de pijn op te sporen. Ze nemen een medicijn die hun cholesterol verlaagt in plaats van hun voeding aan te passen. Ze worden diabeet in plaats van echte voeding te gaan gebruiken. Ze krijgen reuma omdat ze nog nooit gehoord hebben dat de voedingscombinatie die zij eten hun lichaam verzuurt. (pH waarde) Ze vinden voedingssupplementen allemaal maar onzin terwijl onze voeding beslist niet kan voorzien in de minimale behoeften, ook niet als je biologisch eet!

Dit zijn de FEITEN, maar feiten vertellen mensen schijnbaar niets. (?)
We gaan dan ook zoveel mogelijk de feiten aanvullen met verhalen uit de dagelijkse praktijk. Hoe geneeskundigen een ziektebeeld oplossen en mensen die schijnbaar chronisch ziek zijn weer op het pad zetten van gezond leven.

De afgelopen jaren heb ik een netwerk opgebouwd waar deze kennis in ruime mate aanwezig is. Deskundigen op het gebied van voeding, landbouw, watermanagement, diëtiste, artsen en natuurgeneeskundigen. Geneeskundigen die zich niet bezig houden met symptoom bestrijding maar de oorzaak zoeken.

Gezondheid radio op de Dinsdagavond live te beluisteren tussen 21.00 en 22.00 uur. (herhaling - Zondag 21.00 uur) Dit programma zal nadien tevens als podcast te downloaden zijn vanaf deze website. Te beluisteren in de regio Geertruidenberg op 105.1 fm en wereldwijd via Internet. www.slog.nl en deze webpagina

De FEITEN vertellen een heel ander VERHAAL

Op je gezondheid.
Here's to your health.

Gezondheid Radio met medewerking van deze: Gezondheid deskundigen

- Henk Mutsaers


gedachtenkracht
eboek zoektocht naar gezondheid