Gezonheidsradio 2008

gezondheid radio
Podcast afleveringen | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014
In April 2014 is gezondheidradio gestopt met wekelijkse uitzendigen. Het archief (6 jaar) blijft beschikbaar en op de locale omroep de SLOG worden wekelijks oude afleveringen herhaald op Dinsdag en Zondagavond om 21.00 uur.

LET OP: Alle afleveringen uitsluitend >HIER < te downloaden.

 

30-12-2008 De gehele uitzending met als onderwerp het boek Chemo, of kan ik zelf kiezen?. Drs H.J. Trentelman en Wim Huppes (internist, filosoof en  biotechnoloog) hij heeft een boek geschreven met als titel "We zijn de  klos". "De Nederlandse zorgsector kampt met een verstikkende  regelgeving, een lappendeken van adviesorganen, koepelorganisaties,  belangenverenigingen, monopolistische afspraken over prijzen en vooral: van  hogerhand opgelegde targets, die koste wat kost gehaald moeten worden. Dat  is de voornaamste reden dat we veel teveel betalen voor onze zorg. Dit boek  gaat niet alleen in op de misstanden, het laat ook zien hoe het anders  kan". De derde gast in de uitzending is klassiek homeopaat en docent Ewald Stöteler.
23-12-2008 Mike Donkers schreef een kolom op de website van Ron Fonteine over een onderwerp dat ongetwijfeld veel weerstand zal doen oproepen; Koffie, brood en .... Kanker. Daar gaat het de eerste 25 minuten over in gezondheid radio. Daarna gaan we over naar het onderwerp energie. Wat heeft dat te maken met gezondheid zul je wellicht afvragen. Alles, nu ze voeding gebruiken als brandstof. Volkomen onnodig !!!!  We gaan immers overschakelen naar een tijdperk waar energie stukken goedkoper kan en op den duur zelfs volkomen gratis. Daar gaat veel weerstand door ontstaan vanuit de industrie en belanghebbenden die daar nu bakken met geld aan verdienen. De geschiedenis leert echter dat de vooruitgang niet te stoppen is. Konden de machthebbers van deze wereld de bevolking nog jarenlang onkundig houden, door het internet is inmiddels de kennis verspreid. De YouTube filmpjes laten zien dat energie onbeperkt voorradig is uit de zon de lucht en ... water! De opwarming van de aarde en het Co2 verhaal zijn een grove leugen en Mike Donkers legt haarfijn uit waarom dat zo is.
16-12-2008 De week met positieve en negatieve nieuwtjes uit de wereld van de ‘gezondheidszorg’ en de ziekmakers onze ‘voedingsindustrie’. (Fonteine week 50) Een niets ontziend interview hadden we ook met onafhankelijk medisch journaliste Désirée L. Röver over o.a. vaccinaties. In het voorjaar verschijnt van haar een boek wat zich het beste laat omschrijven als: Baarmoederhalskanker, HPV vaccin als een duvel uit een doosje! De belangrijkste bijwerking, je gaat er dood van! Als je ooit nog voor de keuze staat om je, voor wat voor reden dan ook te laten vaccineren, luister dan eerst even naar dit interview voordat je spijt krijgt als haren op je hoofd. Vaccinaties zijn een tijdbom die vroeg of laat kan afgaan. En vergeet niet iedereen te attenderen op het bestaan van dit interview. Gaat de tijdbom vroeg af dan heet dit wiegendood, is het wat later dan noemt men dit “Shaken Baby Syndrome” en nog wat later heeft men nog een rijtje van mysterieuze ziektes waar men aan kan lijden of dood gaat. Désirée  gaat ook in op de journalistiek waar een grote groep zich manifesteert als intellectuele prostituees. Op de vraag; “Hoe lang duurt het nog voordat Big Farma ten onder gaat aan de eigen leugens?” Het antwoord van Désirée was kort bondig en verrassend. “Zolang wij dit toestaan, als we met z’n allen de verzekering opzeggen eind 2009 dan is het over en sluiten voor deze corrupte industrie
09-12-2008 Met Mike Donkers hebben we het over levenselixer nummer één: Water! We kwamen echter eerst terecht over wat levensbeschouwende zaken als politiek. Zoals bijvoorbeeld het Ierse Nee tegen de E.U. Mike gelooft dat de dioxine kwestie die nu in de media is een pressiemiddel is om Ierland te laten buigen voor de wil van de E.U. Waarom, dat hoor je op gezondheidradio. Geloof me gezondheid en politiek zijn zeer innig met elkaar verweven. Verder lopen we de week weer door met de nieuwtjes van Ron Fonteine. (week 49) Ongewild is Ron echter zelf het grootste nieuws. Ron heeft zondermeer met hard werken de meest informatieve website over gezondheid samen gesteld. Een website waar misstanden aan de kaak worden gesteld die niet iedereen op prijs stelt. Ik had het er al eens over, wat als Google je om de een of andere manier boycot? 98% van alle bezoekers komt via Google binnen betreffende de zoekwoorden een klein deel via het domein en de links daar naar toe. Google heeft de site van Ron: www.fonteine.com eruit gegooid. Via de zoekwoorden is hij onvindbaar!!! Maar ook zijn andere websites. Toeval? Censuur? Wij weten hem echter te vinden. Heb je ook een website, maak dan NU een link naar Ron zijn website.
02-12-2008 Update nieuws week 48 Ron Fonteine. - Mike Donkers over Ormus.
25-11-2008 Deze week Ron Fonteine met de nieuwtjes van week 47 - Mies Kloos over de rol en functie van ziek zijn. Ziek zijn heeft namelijk ook veel voordelen! Mike Donkers over de lever en gal flush.
18-11-2008 Nieuwtjes en actualiteiten met Ron Fonteine (www.fonteine.com week 46) Mike Donkers over verslavingen.
11-11-2008 De wekelijkse nieuwtjes en actualiteiten met Ron Fonteine waaronder German New Medicine. Mies Kloos over NEI en tenslotte een boeiend betoog van Mike Donkers over energie.
Download mp3 file of Afspelen via flashplayer ---->
04-11-2008 Ron Fonteine met de laatste nieuwtjes waaronder de ORAC waardes van gezonde voeding. Mike Donkers over de rol van microorganismen en schimmels bij de zowel de mens als de planten. Bijdrage boek Chemo, of hebben we een andere keuze. En natuurlijk het daaraan gerelateerde onderwerp kanker, en veel meer.
28-10-2008 Ron Fonteine over kwik, de Atlas correctie methode voor nekwervels die een dramatische invloed kunnen hebben op je fysieke en mentale functioneren en tenslotte de video over het genezingsproces van kanker door Lorraine Day. Mike Donkers met deel 2 over: "Er is eigenlijk maar één ziekte!". Mies Kloos gaat tenslotte uitgereid in op de Cholesterol mythe.

21-10-2008 Met Mies Kloos over vetten zoals Omega 3 en Omega 6. Mike Donkers met een opmerkelijk onderwerp: "Er is eigenlijk maar één ziekte!" En,.... met medicijnen vecht je TEGEN een ziekte. Met voeding geeft je het lichaam weer nieuw LEVEN. Tenslotte Geja Heinen over salvastrolen en voedingssupplementen (supervoeding).

14-10-2008 Met Ron Fonteine over de stof BPA die veel in plastic voorkomt en wat de media daarover te vertellen hebben - Wie bepaald wat recht en krom is, de alternatieve geneeskunde wordt vakkundig om zeep geholpen - vegetariers worden ouder - St Janskruid werkt beter dan antidepressiva - chemisch vastbinden ouderen. Met Mike Donkers gaan we in op het thema en de onderwerpen van het gezondheid seminar in Geertruidenberg op 16 november. Tenslotte gaan we met Mies Kloos uitgebreid in op de gevolgen van de suiker die veel te veel in onze voeding voorkomt en ons lichaam sloopt.

07-10-2008 Met Ron Fonteine lopen we weer door de laatste nieuwtjes die we tegenkwamen in de media. Ron is erg goed in deze materie, hij zit niet alleen boven op het nieuws maar heeft ook heel veel in zijn geheugen voorhanden aan parate kennis. Met Mike Donkers zijn we ons aan het voorbereidden om een presentatie te gaan verzorgen in Geertruidenberg met als hoofdmoot het kweken van gezonde voeding met zeemineralen, zowel thuis als grootschalig. Hou de nieuwsbrief in de gaten voor de datum(s). Ten slotte gaan we met Mies Kloos in op het gebruik van voedingssupplementen.
30-09-2008 Eerste aflevering gezondheid radio met Ron Fonteine - Mike Donkers - Geja Heinen - Mies Kloos en Katarina Vos.
Download mp3 file of Afspelen via flashplayer ---->
Gezondheidradio Podcast | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2013Web uitdaging

gedachtenkracht
eboek zoektocht naar gezondheid
NES scan mijn favoriete preventie methode

dotcomradio

gezondheidscooperatief ziektekosten verzekering 2.0
ik stem op

loading...