Over ons


Wij zijn Henk en Letty Mutsaers, Geertruidenberg en Nieuwendijk, daar komen we vandaan. Waar we vandaan komen is echter minder belangrijk dan waar we naar toe willen gaan, en dat is de Morvan in Frankrijk. De ruimte opzoeken om een permacultuur tuin te beginnen. We gaan je op deze website meenemen op onze reis. Een reis die nu reeds 18 maanden in de pen zit, de reden voor de vertraging is de verkoop van het huis.


Sommigen zouden mij een activist noemen. Maar alles wat ik wil is in een betere, gezondere, schone. rechtvaardige en vredige wereld leven. Zou dan in feite niet iedereen activist moeten zijn in de huidige wereld? 


Certains m’appelleraient un activiste. Mais tout ce que je veux, c’est vivre dans un monde meilleur, plus sain, propre et pacifique. En fait, tout le monde ne devrait-il pas être un activiste dans le monde actuel?


Some would call me an activist. But all I want is living in a better world, healthier, clean, and peaceful. In fact, should not everyone be an activist in the current world?

De afgelopen 20 jaar sinds 1999 is er een hele nieuwe wereld stap voor stap voor mij open gegaan. Dat begon bij gezondheid preventie.

Geboren op 13 mei 1952. Opgegroeid in een ondernemersgezin en voornamelijk werkzaam geweest in de woninginrichting en afdeling logistiek op de Amercentrale (PNEM / EPZ / Essent). In mijn privé leven ben ik al sinds 1970 actief als deejay in verschillende discotheken, met mijn eigen drive in show en bij twee locale omroepen (SLOG ~ Afm). Verder zing ik ook een beetje met als hoogtepunt 4 weekjes tipparade in 2000. Sinds twintig jaar heb ik ook diverse evenementen gepresenteerd waarvan het Internationale Cajun & Zydeco Festival nog steeds het leukste is om te doen. Auto en motorsport zijn een andere interesse waarbij ik 6 jaar lang voor enkele locale kranten heb geschreven en voor verschillenden wegrace teams heb gefilmd in het NK, EK en WK.

In 1999 werd mijn wereld op zijn kop gezet omdat de ‘vaste’ baan voor het leven in de elektriciteitssector niet zo ‘vast’ bleek als gedacht. In het bedrijf werden mensen herplaatst op andere functies, outsourcing, vervroegt pensioen (minder geld) en de werksfeer was pet! In tegenstelling tot de meerderheid van mijn collega’s die elke dag met tegenzin naar het werk bleven gaan heb ik zelf ontslag genomen en werk nu als ZZPe (o.a. koeriersdiensten). (Pensioen sinds 2018 / parttime werk want een volledig pensioen gaat pas in op 23 juli 2022).

Gezondheidsproducten gebruik ik dagelijks als aanvulling op een steeds gezonder wordende voeding. (biologische volkstuin)

Heb jij ook al ontdekt wat ik weet? De gezondheid artikelen heb ik samengevat in mijn gratis eBoek: Zoektocht naar Gezondheid

In 2003 ben ik een contact aangegaan met het Amerikaanse laboratorium SpectraCell die intracellulaire vitamine analyses uitvoeren. Zeg maar een test die inzichtelijk maakt wat je moet doen om je ‘brandstof’ inname te optimaliseren zodat je niet ziek wordt. Ik was er na drie jaar wel achter dat bij het actief benaderen van dokters, zij veel weten over ziektes maar totaal nog niet actief werken aan gezondheid preventie! (de uitzonderingen daargelaten) Hier ben ik echter mee gestopt in 2007 wegens het steeds moeilijker worden met alle regels om de bloedsamples tijdig in het lab te krijgen in Houston Texas. Bovendien heb ik testen ontdekt die veel meer vertellen dan alleen je vitamine en mineralen status zoals de NES scan methode een energetische scan.

Sinds 2004 ben ik meer wereldnieuws gaan volgen en schrijf daar ook over, gezondheid en politiek zijn immers innig met elkaar verweven. Dat onrust het gehele leven op zijn kop zet hoef ik je niet te vertellen in Frankrijk waar de Gilets Jaunes beweging de hele maatschappij op zijn kop heeft gezet (Chapeau, respect voor deze beweging)

Mijn website gedachtenvoer.nl telt nu inmiddels 1800 artikelen (juni 2019) en trekt zo’n 40.000 maandelijkse bezoekers en 100.000 pageviews en verzorgen we via de locale omroep een wekelijks radio programma over gezondheid, politiek en … Sinds eind 2017 staat dotcom.radio (podcast) en vele artikelen op gedachtenvoer in het kader van de politiek en het Q anon fenomeen. Die politiek is veelal ronduit misdadig te noemen en hebben weinig of niets gemeen met iets wat men democratie pleegt te noemen. Lees daarom vooral wat ik over Q heb geleerd de afgelopen jaren, je vindt het in het categorie overzicht, bij elkaar opgeteld zijn dit tevens de meest gelezen artikelen op gedachtenvoer. eMail | 0031 6 2735 3369


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.