De volkseconomie, gevormd en gedragen door de lokale bevolking.


Hoe kan het dat in een van de mooiste streken van Frankrijk hele dorpen verpauperen, lege huizen, winkels die sluiten en ja zelfs de ontmoetingsplaatsen zoals het plaatselijke café annex restaurant zijn deuren sluit in veel plaatsen?

Vraag het niet aan de landelijke politici met hun globalisten agenda, zij gaan nooit of te nimmer iets voor je doen. Dat zal dus vanuit de maatschappij georganiseerd moeten worden, de burgers, jij en ik.

Het probleem is de smeerolie, de werkgelegenheid, maar ik zie mogelijkheden. Met name voor Saint Honoré Les Bains

Straling

De waan van de dag is meegaan in de race van modernisering, 3G, 4G, en dan 5G. Waren er al mensen die klaagden over 3G en 4G en zelfs de samenleving moesten ontvluchten, meer en meer mensen ondervinden dat die sluipende klachten veroorzaakt worden door elektrosmog. Bij 3G en 4G kwamen de klachten sluipenderwijs, 5G roept nog meer vraagtekens op. Dat hebben al velen ondervonden in de steden waar men reeds dit ‘genoegen’ heeft, zo lezen we in hun berichten die ons bereiken buiten de kanalen om van de ‘gecontroleerde’ media.

Ik ken reeds mensen in de alternatieve gezondheid die de Morvan roemen om hun nog straling vrije mogelijkheden die zeer gewaardeerd worden door bewuste ervaringsdeskundigen / slachtoffers.

Niet meegaan in de 4G en komende 5G en een bewuste keuze maken voor de elektrosmog vrije zones, plaatsen of gehele streek kan een nieuw soort toerisme bevorderen zeker als men dit ook gaat adverteren naar de toerisme industrie.

Voeding.

Als je speciaal naar de Morvan bent gekomen om een permacutuur tuin op te zetten dan kijk je ook wat de lokale bevolking doet op dit gebied. Ik wil het beste van het beste voor mijn gezondheid, en ondanks dat de mogelijkheden voor groente en fruit teelt rondom vele huizen mogelijk is kiezen de locals voor het gemak van de supermarkt, niet wetende dat deze voeding al snel voor ongemakken kan gaan zorgen. Gelukkig zien we ook een bovengemiddeld aantal volkstuintjes

Ook hier zie ik mogelijkheden met permacultuur projecten werkgelegenheid te scheppen. De super gezonde voeding kan zelfs een export product worden naar andere streken. “Produit dans le Morvan”.

De Morvan heeft namelijk nog een voordeel, “Schone lucht”, wat als een van de grootste problemen kan gezien worden in onze ‘moderne’ wereld. (exclusief de Chemtrails maar daar gaat een einde aankomen als Trump weer de macht over gaat nemen) Bij Les Bains wordt dit gegeven al uit genut bij mensen met gezondheidsklachten op het gebied van de ademhaling. Maar wat als je geen klachten gaat behandelen maar mensen preventief gaat onderwijzen wat er allemaal mogelijk is op gezondheid gebied.

Een 21 daagse cursus gezonder leven geheel verzorgt in de Morvan. Een nieuwe industrie ontwikkelen, voorlichting, praktijk ervaring, gedragsverandering stimuleren.

  • 21 dagen zijn ideaal om iemand zijn vastgeroeste gedrag te veranderen.
  • 21 dagen zijn afdoende om de geleerde zaken ook positief te ervaren.
  • 21 dagen die niet alleen leerzaam zijn maar voor de rest van de familie ook volledig of deels meegevierd kunnen worden als; “de nieuwe leefstijl”

Waarom gezondheid voorlichting een reuze kans is?

Iedereen zit vastgeroest in het -de dokter weet het wel dogma-, maar, …

Als je weet dat orgaandonatie alleen kan plaatsvinden door organen uit het nog levende lichaam te verwijderen, dan moet dat je aan het nadenken zetten over al dat onderzoek naar medicijnen in laboratoria.

Onderzoeksjournalist Jon Rappoport stelt dan ook in in van zijn vele artikelen: Onderzoek naar medicijnen, ziektes en vaccinaties: Zelfs wanneer weefselmonsters uit het lichaam worden genomen, op de juiste manier worden gescheiden door middel van een centrifuge en vervolgens worden waargenomen onder een elektronenmicroscoop, door de meest competente en eerlijke onderzoekers, krijg je nog steeds dode beelden van dode lichaamsdeeltjes.

Jon stelt dat het lichaam veel slimmer is dan ‘die’ dokters. Natuurartsen weten uit praktijk ervaring dat er kleine wonderen gebeuren bij gewone voeding. Die mensen die hun oren laten hangen naar de kennis van de moderne medische wetenschap komen veelal bedrogen uit. Vroeger was de dokter een geneesheer, tegenwoordig heeft hij medicijnen gestudeerd.

Dat zou dus anders kunnen, … mijn verhaal.

Augustus 2018, ik kwam langs bij mijn broer van 60, hij lag op de bank met hoofdpijn. Einde van de week was de oorzaak bekend:  Glioblastoma multiforma (GBM) is een (graad 4) hersentumor, de meest agressieve vorm. Per jaar wordt in Nederland bij iets meer dan 1.000 mensen een glioom geconstateerd. De levensverwachting is niet rooskleurig te noemen: Namelijk 2 tot 5% die langer dan 3 jaar kan blijven leven, en dan nog de vraag, met welke kwaliteit van leven?

Hét grootste probleem met elke vorm van kanker is de voorlichting, weinig mensen hebben kennis genomen met álle facetten van deze ziekte en nergens heb ik gezien dat het compléte plaatje bekeken wordt en behandeld. Iedereen doet een onderdeel en verwacht daarmee beter te worden.

Mijn ervaring na duizenden artikel lezen, boeken, video’s, lezingen en interviews voor onze eigen radio uitzendingen / podcast.

Bij élke ziekte ga je als állereerste kijken hoe de patiënt in het leven staat, welke problemen er spelen en je gaat die problemen een plaatsje geven mentaal en liefst ook oplossen. NU en niet morgen dus. Met deze aanpak scoorde Geert Hamer met zijn GNM een genezingsratio van 95% alleen al op dit vlak.

Daarna ga je iemand leren om met de dagelijkse stress om te gaan.

Vervolgens ga je de persoon leren om het lichaam te ontgiften, te detoxen.

Daarna komt de optimale voeding pas om de hoek kijken.

En bewegen, ach ja maak eens een wandeling elke dag, praat eens met de mensen die je tegenkomt en dat alles is reeds ruim voldoende.

Hét grootste probleem met dit alles is de voorlichting. Iedereen is in meer of mindere mate gehersenspoeld, hebben geen idee van de waarde van het bovenstaande protocol en denken zonder chemische medicijnen dood te gaan als men niet NU al begint met behandelen. Niets is echter minder waar. De winst is altijd te vinden in samenwerken met de natuur en nooit door te vechten met de inzet van chemische middelen. Uitgevonden met dode onderzoek midden en methoden ergens in een laboratorium.

En mijn broer, die vaarde wel bijna een half jaar tot hij in het netwerk terecht kwam van de medicijnmannen en hun medische tredmolen. Met onvoldoende geschoolde familieleden die zijn gezwicht onder de druk van ‘de dokter’ was het snel gedaan en precies volgens de statistieken in anderhalf jaar tijd overleden.

Dat moet dus anders kunnen en dan kán ook anders.

Waarom zou je niet een 21 daagse cursus starten die mensen wapenen tegen de gekte van de wereld, kennis bijspijkeren, lezingen verzorgen van en met ervaringsdeskundigen. Mensen leren om zelf weer te gaan koken, en zeker niet volgens de methoden van de TV koks want die knoeien ook maar een eind raak. Weten dat enzymen boven 46 graden totaal vernietigd worden en een deel van de voeding dus slow cooking of rauwe groentes dient te zijn en zeker al niet overal suiker bij voegen, suiker, … de turbo aanjager van kankergroei. Mensen het belang leren van eigen groente teelt en hoe je dat aan kan pakken op een balkon, een volkstuin of het actief opzetten van een gemeenschap tuinproject met als ultieme methode de permacultuur. Best een hoop leerstof in slechts 21 dagen voor gezonde mensen die ook gezond willen blijven.

Daar bovenop zou men ook reeds zieke mensen kunnen gaan begeleiden met natuurgeneeskunde en een uitgebreide vorm, mogelijkheid, methode met alle bovengenoemde elementen.

Kijk je dan naar de Morvan dan lijkt mij dit de ideale omgeving om dit op te starten.

Schone lucht is reeds aanwezig, ruimte om permacutuur projecten te starten in overvloed, mogelijkheden voor betaalbare overnachtingen in elke prijsklasse, gezondheid mag nooit het alleenrecht van de rijken zijn.

Denken in mogelijkheden schept ruimte, …

de Morvan, wie zou er niet willen wonen?

Als je er de kost kan verdienen staan de mensen in de rij om hier een huisje te bemachtigen, die werkgelegenheid zullen we zelf moet scheppen, … of liever gezegd moeten creëren, wie denkt er mee?

Wie gaat dit artikel vertalen naar het Frans zodat iedereen mee kan denken?

Een beter wereld creëren doen we zelf !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *