Gezondheid: Laten we een lichtend voorbeeld zijn voor anderen, …


Gezondheid, ziektes, kunstmatig geproduceerde voeding boordevol met chemische toevoegingen, Chemtrails, verontreinigd drinkwater, chemische geneesmiddelen, wat doe jij nu om niet ziek te worden. Hier mijn verhaal in een notendop.

Midden tachtiger jaren werd ik op relatief jonge leeftijd (1952 – 35 jaar dus) geconfronteerd met gezondheidsklachten. Af en toe pijn op de borst, carpeltunnelsyndroom aan beide polsen en uitstulpingen in de ruggenwervel op verschillende plaatsen. Tijd om ‘iets’ te doen, maar wat, … [?]

Het carpeltunnelsyndroom was heet meest prominente probleem en het voorstel van de dokter was aan beide polsen te opereren. Een half jaartje als Deejay zo goed als uit de roulatie want voor platen mixen heb je echt twee handen nodig. Dus kijken naar het alternatieve circuit. Een goede beslissing en ik ga nooit meer terug naar de medicijnmannen. 

Mevrouw Spieksma in Den Haag kwam in beeld via mond tot mond reclame. Het voedingspatroon werd geheel omgegooid en acht weken later waren de carpeltunnelsyndroom problemen nog niet opgelost maar de klachten waren weg. Zo ging dat gedurende het jaar ook met mijn rug problemen, de stijve nek pijn op de borst, een nieuwe persoon. chapeau. 

Alle zaken die ik aanpaste staan wel beschreven in detail met uitleg in mijn eBoek Zoektocht naar Gezondheid.

Maar daarna begon het eigenlijk pas echt, wat ga ik met de verworven kennis doen om niet meer ziek te worden?

Je begrijpt dat, eenmaal gestart met die zoektocht je niet meer stopt, de website, podcast / radio programma dat was daar allemaal het gevolg van.

Ik wilde een volkstuintje en al snel had ik Evert-Jan gevonden die hulp zocht, een mooie manier om het te leren want ik werkte immers tussen de 60 en 80 uur per week en dan is even water gaan geven soms al een probleem. Maar alles ging van een leien dakje. Een deel van mij voeding was nu biologisch en voor de rest gingen we op de verpakkingen letten om de grootste  gevaren te vermijden. 

Detoxen / ontgiften van de Chemtrails / chemische stoffen in het milieu deed ik via de sauna die ik in huis had gebouwd en via supplementen als o.a. chlorella. Er werd een waterfilter op de waterkraan gemonteerd en een vitalizer. 

Maar geconfronteerd met allerlei zaken die misgaan bij de gezondheid van mensen rond je heen wil je het allerbeste en de minst mogelijke risico’s lopen.

Vanaf 2001 liet ik mij bijna jaarlijks preventief testen op de gezondheid, eerst met de SpectraCell intracellulaire analyse en daarna enkele malen met de Bioresonantie test methode maar het meest met de NES scan. Dan zie je dat het best moeilijk is om een optimale balans te creëren. 

Op de volkstuin waren we met zijn drietjes van de veertig biologisch aan het tuinnieren de rest gebruikte gewoon Roundup voor het gemak. Ik wilde dus weg daar, groter en beter met een permacultuur tuin.

Op vakantie keken we al een paar jaar in het buitenland naar huisjes en de tuinier mogelijkheden. Dat werd dus na vele jaren wikken en wegen de Morvan in Frankrijk. Niet te ver van Nederland, van de vuilste lucht in de EU naar zo goed als de schoonste lucht. 

Inmiddels wonen we hier bijna vier jaar, het huis is zo goed al klaar, aangepast aan onze wensen. De kelder staat vol met weckpotjes en ook al het een en ander gefermenteerd. Via, via kennis opgedaan aan een Franse bioloog waar we veel van kunnen gaan leren om nog meer zelf te gaan produceren. 

Het regenwater vangen we nu op en wordt met een Berkey waterfilter systeem, onze wifi staat ’s nacht uit en op de telefoon verschijnen dan in de straat, … nul wifi icoontjes. De gehele zolder is met aluminium folie geïsoleerd, elektrostress hufter proof gemaakt. We zijn nu aan het sparen voor het Perth systeem. Een huisarts hebben we niet hier maar al wel wat adressen van alternatieve gezondheidswerkers en een arts die buiten het systeem om zelfstandig werkt. Oh ja, en extra ziektekosten verzekeringen hebben we niet, dat geld kan je beter besteden aan preventie, dan krijg je daar tenminste nog wat voor, … gezondheid !!

Gezondheid: Laten we een lichtend voorbeeld zijn voor anderen, … maar er is ook een zwakke schakel ik heb een roker in huis die het niet kan laten. Wel allebei ongevaccineerd natuurlijk maar dat spreekt voor zichzelf.


In de zomer het ‘podium’ waar ik de dotcom radio podcast opneem

Kijken of er nog meer mensen zijn die hun plan van aanpak delen, ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *