Mijn norm voor gifstoffen in de voeding is ‘NUL’ beste overheid, en het begint met schone lucht

Recent met het kippen en eieren schandaal over fipronil in de voedingsketen laat de deskundigen weer over elkaar heen tuimelen.

Het had niet mogen gebeuren, maar is altijd mogelijk, en de dosering is aan de veilige kant maar de eiren worden uit voorzorg teruggehaald. Ik heb er al jaren schoon genoeg van betreffende de prietpraat van de “deskundigen”. Mijn norm is NUL vergif in de voeding.

Ik neem al lang de deskundigen niet meer serieus, prietpraat, om de massa in slaap te sussen. De massa, maar daar wil ik niet bij horen vandaar dat ik maatregelen neem om te detoxen. elke dag! Nog beter is echter om al dat gif in de voeding te vermijden. De supermarkt staat dan ook voor minimaal 80% op mijn verdachtenlijst. Vandaar de volkstuin, maar dat project is te kleinschalig. Ik wil eigenlijk over het totale plaatje van mijn voeding de totale controle hebben. Schone lucht, schone vruchtbare en totaal gifvrije grond en natuurlijke productie en bereidingsmethoden die de voedingswaarde zo min mogelijk beïnvloeden. Daar kan ik slechts een enkele persoon voor vertrouwen blijk steeds weer, keer op keer. Ik moet het zelf gaan doen die voedingsketen. Me Myself and I.

Me Myseld & I

Ieder weldenkend mens kan toch wel bevroeden dat een klein beetje gif vermengt met een ander beetje gif en nog wat anders “onschuldigs” tot een complete gifcocktail kan verworden beste “deskundigen”. Jullie “lullen maar een beetje uit je nek”. Van de week nog bij “Ask me anything” op BNR over fijnstof 23-08-2017. Ik zat er op te wachten dat er iemand zou gaan inbeelden en over Chemtrails zou beginnen, en ja hoor zo gebeurde. Mijnheer Jörgen Raymann knikkerde deze bijdrage binnen een seconde van de radio. Het programma dekt dan ook de lading niet; “ASK ME ANYTHING” behalve de naakte waarheid! Zo worden we besproeit met zwaar vergif eten we braaf onze E nummers en worden we verder chemisch gezond gehouden (medicijnen) in onze openlucht magnetron.

Niet meer werken voor een hoog belast inkomen maar als economische en milieuvluchteling uitwijken naar een ander land, een andere streek en mijn kostbare tijd besteden aan het laten groeien van eerlijke echte natuurlijke voeding. Niet de voeding die met een beetje vergif toch nog in aanmerking komt voor het biologische label maar echt natuurlijk en die natuur dan ook zijn gang laten gaan en zo min mogelijk zelf te doen. Dat heet permacultuur.

Alleen al het feit dat we de beslissing genomen hebben om naar Frankrijk te vertrekken maakt me heel blij. De mogelijkheid om mijn droom te gaan realiseren. Rust, ruimte en optimale gezondheid, … C’est la vie.

23 November 2016: De Nederlandse luchtkwaliteit scoort slecht in vergelijking met andere Europese landen. Dat stelt het Europees Milieu Agentschap (EMA) in zijn rapport dat woensdag verscheen over de luchtkwaliteit in Europa. Alleen in Duitsland is de hoeveelheid stikstofdioxide hoger. (Schone lucht op datum)

Mijn keuze is gevallen op de Morvan, een regio in Bourgondië. Het is een gebied met een zeer schone lucht, dit komt onder andere door het ontbreken van industrie. Het is van oorsprong dan ook een agrarisch gebied. Het gebied bestaat vooral uit heuvels, bossen en kleinschalige landbouw, met veel beken, rivieren en watervallen. Het park beslaat ongeveer 2.800 vierkante kilometer.

Wordt vervolgd: a bientôt 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *