Vandaag weer een giga stap gezet om gezonder oud te worden !


Met mijn gezondheid neem ik niet graag risico’s en zoek altijd naar mogelijkheden om de gezondheid -preventief- te verbeteren. Dus niet de huidige goede gezondheid te behouden maar daar waar mogelijk te verbeteren.

Met de frequenties die het lichaam bestuurd en uitzend was ik al lang bekend. Ik heb al meer als 15 maal een NES scan laten doen die op basis van de lichaam frequenties een beeld geeft van je gezondheid. Bezit al meer als 10 jaar de Hulda Clark zapper en gebruikte ook (tot hij verloren ging) een apparaatje dat ik bij me droeg 24/7 om gezonde frequenties uit te zenden. De naam en info kon ik niet meer terugvinden op mijn eigen website (gedachtenvoer.nl) dankzij de censuur algoritmes van Google. 

Door de aanschaf van een matrasje en toebehoren kunnen we nu preventief of met specifieke klachten dat gewoon met het toepassing van elektromagnetische frequenties thuis behandelen elke dag en/of zo vaak we willen. Met allerlei verstorende signalen om ons heen bovendien preventief niet zo’n gek idee. Het systeem heet PERTH en je leest er op mijn website alles over

Besteld heb ik het natuurlijk bij Rinno Heidstra zijn gezondheidshop die door de jaren is uitgegroeid tot een goede kennis

Over de kosten nog mijn bevinding.

De afgelopen 35 jaar heb ik een ongelofelijke gezondheid bewustheid reis gemaakt met als moto; “Neem je gezondheid in de beste handen, je eigen handen”. Die reis heeft mijn vertrouwen in de reguliere “gezondheidszorg” tot het absolute minimum van -10 laten dalen. 

Ik heb hier in Frankrijk dan ook geen huisarts maar wel contacten in het alternatieve circuit. De verplichte standaard verzekering is dus het betalen al niet waard laat staan de extra bijverzekering die veel van onze landgenoten hier afsluiten van 100 euro per man per maand wat de kosten op het onvoorstelbare bedrag van 500 Euro per maand zou brengen. De kosten, of liever gezegd de baten van het PERTH systeem hebben we dan ook in ruim 16 maanden terugverdient. Terwijl de verzekering alleen maar geld kost levert deze beslissing gezondheid baten op. Een overweging waard als je denkt met gezond verstand. 

Oud worden is leuk maar wel -met- behoud van je gezondheid en als je dan een plan nastreeft om 100 jaar te worden, dus bij de beste 1% wil gaan behoren dan moet je daar wel wat voor doen. Ruim 20 jaar geleden maakte ik dat plan en tot op heden resulteerde dat in een aanzienlijke verbetering in mijn gezondheid, nul artsen bezoek en slechts een keer de afgelopen 27 jaar dat ik me een tweetal daagjes een beetje ‘ziekjes’ voelde. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *