Frankrijk: Ook de ‘kleine’ protesten tellen mee


2018 en 2019 deden we vele zaterdagen live verslag van de Gilets Jaunes protesten in Frankrijk, zaterdag 31 juli liep ik zelf mee in Autun bij de ‘anti pass sanitaire’, dans la paix et la fraternité / in vrede en broederschap tegen het gezondheidspas. Update 08-08-2021

Manifestation Anti Pass Sanitaire
Autun ten zuid oosten van de Morvan bijna 15.000 inwoners

Waarom is het belangrijk? Omdat onze vrijheden het putje in zijn gegaan en het hele COVID toneelstuk opgevoerd wordt om het Sociaal Krediet Systeem uit te rollen over de gehele wereld in navolging van China waar dit al sinds 2009 in stappen is uitgerold.

11-09-2021 | Een cruciaal moment voor demonstraties: samenvatting voor het weekend van 11 september Demonstranten tegen de gezondheidspas en kindervaccinatie zullen dit weekend nog overal in Frankrijk aanwezig zijn … de betogers zullen erop gebrand zijn te laten zien dat zij nog steeds aanwezig zijn. Hoewel er in het land sinds 17 juli een zomer lang buitengewoon veel is gedemonstreerd, zullen deze mensen laten zien dat zij weigeren de uitwassen van de vrijheidsberovende wetten te aanvaarden. HIER IS DE LIJST 282 manifestaties

08-08-2021 | Om 14.00 uur stond ik al op het plein voor het stadhuis “le Maire”, ik was de enigste, pas een half uur voor aanvang melde zich een tweede persoon waarna het langzaam aangroeide tot meer als 300 betogers. Dat betekende dat de meerderheid tot de locale bevolking hoorde. Na een kleine toespraak vertrok de stoet, zo’n drietal politiewagens faciliteerden de betogers door het verkeer in goede banen te leiden.

Na de start besloot ik verder naar voor te gaan lopen om bij een goed punt een leuke overzichtsfoto te kunnen maken. Dat pakte even anders uit. Op een brede straat waar wat wind stond kreeg ik het spandoek van een dame in de handen gedrukt die er zelf zichtbaar moeite mee had, het moet niet gekken worden dacht ik, …

Niet iedereen was goed bij de les bleek maar weer eens uit onderstaande tekst: Oui au vaccin, mais Non a la discrimination. Ja tegen het vaccin maar nee tegen de discriminatie. Dus ook onder de demonstranten zatten nog slaapkoppen, zeker ook als je zag dat enkele tientallen een masker droegen buiten !!

Tegen vijven wederom op het grote plein in het centrum werden er nog enkele speeches gegeven waarbij een verpleegkundige nog even flink van leer trok in haar betoog nu er gedreigd wordt met verplichte vaccinaties en baanverlies voor de weigeraars.

Update 08-08-2021

Autun Fr: Duidelijk maken waartegen men moet protesteren: Systeme de Credit Social

Op mijn tweede anti-pass-sanitaire demonstratie 7 augustus in Autun Fr. waaraan ik deelnam was mijn doel om duidelijk te maken aan iedereen dat het gehele pandemie verhaal een afleiding is om het Sociaal Krediet Systeem wereldwijd uit te rollen en iedereen tot slaaf te maken.

Louis Pasteur Instituut over Ivermectine voor COVID & meer, …

Geweldig nieuws. Het Instituut Pasteur erkent de werkzaamheid van Ivermectine. Een enkele inname kan bij sommige mensen al het genetische materiaal van SARS covid-19 uitroeien. 

Goed lezen en delen.

Voor een ieder om te delen met al je contacten !!

* Ze verloren een veldslag … *, * Macron’s bluf *

Goed nieuws: Ivermectine wordt nu wetenschappelijk erkend als een effectief medicijn, bij profylaxe en voor de behandeling van Covid-19 door onderzoekers van het Pasteur Instituut in Frankrijk. 

De resultaten van hun onderzoek zijn op 12 juli 2021 gepubliceerd in het tijdschrift EMBO Molecular Medicine, dus het is recent. Een analyse van de resultaten van ander onderzoek, gepubliceerd in het American Journal of Therapeutics, roept hard op om, met ondersteunend bewijs, de richtlijnen van de gezondheidsinstantie te negeren en Ivermectine als de standaard van behandeling op te nemen.

De regering van Macron was noodzakelijkerwijs op de hoogte van deze recente resultaten. Zijn interventie op 12 juli was een grote bluf om de voorraad vaccins te liquideren, wat de belastingbetaler een fortuin heeft gekost. 

* Wie betaalt de toevoeging van de onverkochte voorraad vaccins die hij op brute wijze naar de Fransen probeert te smokkelen? 

* Geen wonder dat de media, nep-wetenschappers en van onder andere Big Pharma in het geheel geen publiciteit geven over Ivermectine, een bekend en goedkoop niet meer gepatenteerd bestrijdingsmiddel bij dieren tegen parasieten en wormen. 

Volgens Amerikaanse wetenschappers is een enkele dosis Ivermectine in staat om in vitro al het genetische materiaal van SARS-Cov-2 binnen 48 uur uit te roeien. 

Verschillende landen hebben onlangs dit medicijn tegen Covid-19 geadopteerd met zeer bevredigende resultaten. En de hoeveelheid klinische gegevens en wetenschappelijke kennis die de werkzaamheid van Ivermectine ondersteunt, blijft groeien. 

De geloofwaardigheid van de gezondheidsautoriteiten, de politiek, de media en die van dokters wordt ernstig ondermijnd.

Enkele artsen die wel kennis van zaken hadden werden gehinderd in hun werk. De meerderheid van hen waren echter niet meer als de gehoorzame vazallen die bereidwillig tegen internationale verdragen en wetgeving in medische experimenten uitvoerden op mensen die hen ten onrechte vertrouwden !!

Ook is het belangrijk om te weten dat de huidige vaccins tegen Covid-19 profiteren van een *voorlopige* handelsvergunning. Deze hadden nooit op de markt mogen komen bij een werkzaam geneesmiddel. 

Er kleeft bloed aan de vingers van allen die hieraan de medewerking verleenden.

De vaccins moeten daarom gelijk uit de handel worden genomen omdat hun veiligheid, in tegenstelling tot Ivermectine, nooit is bewezen. In het geval van een gezondheidsongeval bij mensen die momenteel gevaccineerd zijn, zullen de laboratoria van Big Farma niet verantwoordelijk worden gehouden en de clausules zijn hierover duidelijk.

Het enige wat we nog moeten doen, is onze regeringen oproepen om de bevolking onverwijld therapieën ter beschikking te stellen die als wetenschappelijk effectief en goedkoop worden erkend. Burgers hebben het recht om in overleg met hun behandelend arts de behandeling te kiezen die bij hen past tegen Covid-19.

* Ons recht om te weten * * Burgerbewustzijn *

William C. Campbell en Satoshi Ōmura kregen in oktober 2015 de Nobelprijs voor hun ontdekkingen betreffende een nieuwe therapie tegen infecties veroorzaakt door rondworm parasieten. De andere helft ging naar Tu Youyou voor haar ontdekkingen met betrekking tot een nieuwe therapie tegen Malaria.

Ruim een jaar geleden kon je op gedachtenvoer lezen: Corona crisis: Politici verantwoordelijk -HOOGVERRAAD- medicijn stamt uit 1955, onderzoek uit 2005 & uit begin 2020 3 weken voor de #lockdown. En lang voor de introductie van het gevaarlijke medische experiment !!

28-08-2021 lopen we alweer voor de vijfde maal mee. Dit keer gaat mijn wasbord mee en wordt het ‘spandoek’ ingeruild voor deze tekst achterop mijn hesje, ….

1 thought on “Frankrijk: Ook de ‘kleine’ protesten tellen mee”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *