Saint Honore Les Bains, de gezondheidszorg van de toekomst ?


Eind April was Luzy in beeld bij de NPO Nederlandse TV met onder andere “Luzy Village du Future” Dat zou ook op het 17 kilometer noordelijk gelegen Saint Honoré Les Bains van toepassing kunnen zijn, maar dan op gezondheidsgebied.


Frankrijk – De diagonaal van de leegte

In Frankrijk is ontvolking een immens probleem, getuige de diagonaal van de leegte die van het noordoosten naar het zuidwesten loopt. Al zijn er wel steeds meer ondernemers die het tij willen keren.

https://npo.nl/start/serie/stand-van-nederland/seizoen-1_1/stand-van-nederland-generatie-europa/afspelen


Zo zou je het als visionair kunnen zien. 

Een feit is dat de dokter / medicijnmannen nooit verder gaan komen dan op zijn best ziektes te onderdrukken en zelden te genezen. Dat leerde ik al in 2007 bij een lezing van Dr. Robert Verkerk (ANH) dat medicijnen slechts bij 11% een wetenschappelijke correcte onderbouwing hadden en in het westen doodsoorzaak no #3 zijn. Het nu lopende vaxperiment gaat deze wankelende doden industrie totaal vermorzelen, de molensteen heeft Big Farma zichzelf al aan het been gebonden waarna de teloorgang razend snel zal gaan.

Gaan we terug naar de homeopathie in nieuwe vorm. Als het aan de recent overleden Fransman Luc Montagnier ligt wel, hij was het die het werk voortzette van Jaques Benveniste, eveneens een Fransman, bij de ontdekkingsreis van “water geheugen”. 

Na de virus theorie van Louis Pasteur was het eveneens de Fransman Antoine Béchamp die met de veel verstandigere uitspraak kwam: “Le microbe n’est rien, le terrain est tout”. De microbe is niets, het veld is alles. (het veld, de bodem, het immuunsysteem)

Door de jaren hebben de Fransen hun zegje gehad in de medische geschiedenis zowel ten nadele als ten voordele. De grote omslag, een giga ontwikkeling is echter ingezet door Luc Montagnier.

Wat zou dit kunnen betekenen voor Saint Honoré Les Bains?

We gaan dus naar om omslag van ziektes onderdrukken naar genezing en preventie.

De komst van kunstmest heeft de landbouwgronden beroofd van essentiële bouwstoffen waaronder zwavelzuur dat rijkelijk aanwezig is in de Saint Honoré Les Bains waterbronnen. 

Wat zie ik gebeuren, als miljarden mensen aangetast zijn door het vaxperiment ontstaat er een ongekende giga vraag naar; “Ik wil weer gezond worden” / “De kwaliteit van het leven zolang mogelijk bewaken”

Het kuuroord zou in eerste instantie een luxe-oort expandance kunnen zijn van bedrijven die hun klanten in de watten liggen met alle geneugten van een klassieke sfeer uitstralend kuuroord wat ook alle moderne geneugten kan beiden. Het kan ook energetische gezondheid scans aanbieden en een 21 daagse cursus gezonder leven. Prachtige panden genoeg die voor een fractie van de prijs in Parijs op te knappen zijn.

Verder zou er een tarief kunnen komen voor minder welgestelden die de basis faciliteit, het kuuroord zouden kunnen gebruiken voor een sterk gereduceerd tarief. Als verzekeringen nog niet aan boord zijn moet het anders. Zoals bijvoorbeeld elk restaurant ook een 16,50 menu op de kaart heeft staan bijvoorbeeld.

Waarom gezondheid voorlichting een reuze kans is?

Een 21 daagse cursus gezonder leven geheel verzorgt in de Morvan. Een nieuwe industrie ontwikkelen, voorlichting, praktijk ervaring, gedragsverandering stimuleren.

  • 21 dagen zijn ideaal om iemand zijn vastgeroeste gedrag te veranderen.
  • 21 dagen zijn afdoende om de geleerde zaken ook positief te ervaren.
  • 21 dagen die niet alleen leerzaam zijn maar voor de rest van de familie ook volledig of deels meegevierd kunnen worden als; “de nieuwe leefstijl”

Energetische gezondheidsscans zijn een uitgelezen mogelijkheid die inzicht geven in alle facetten van je welzijn maar ook de mogelijkheid bieden tot preventie, het tijdig kunnen ingrijpen als zaken verkeerd dreigen te gaan. 

Ik zie ik zie, wat jij nog niet ziet ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *