De leukste visite dit jaar, de dotcom.radio podcast fans


Update juli 2023 | Nu ruim een jaar later is het terras klaar, mooi uitzicht op dè wereld. Stroomkabel ingegraven en via het stroomnet verbinding met de modem. Aan de twee winderige kanten ramen gemaakt dus we zullen veel buiten zitten voortaan met de opname.


21-06-2022 | Een paar weekjes geleden zat ik aan de keukentafel met te koptelefoon op iets te luisteren toen ik geluid hoorde van mensen die al dicht bij de keukendeur stonden. Ik ging even polshoogte nemen.

Een man stond met een geluidsbox in de armen, ik zag de buurman en een mevrouw die op haar telefoonscherm aan het rommelen was. Begon daar mijn protestliedje te spelen; “We geven niet op”.

Leuke verrassing, de fanclub, in dit geval Henk en Marja, op terugweg van vakantie in Spanje naar huis, ze kwamen even spontaan op visite.

Het waren niet de eerste dotcom luisteraars, eerder hadden we al Hans en Rietje die hier in Frankrijk wonen op een uurtje rijden en Jennie was mij ook al een paar keer komen bezoeken. Haar zag ik vele malen later op zaterdagmiddag bij de protestmarsen in Autun.

Henk en Marja dus wel een originele manier om je aan te kondigen. Ze wilden weten hoe ik dat allemaal deed met de podcast, even het huis laten zien en de tuin, een bakje koffie, bakkie soep en meer koffie en 2,5 uur later trokken ze weer verder. 

Wel leuk want de klik is er gelijk, het zijn immers gelijkgestemde mensen die weten uit welke hoek de wind waait in het wereldgebeuren

Hier een schermafbeelding van Garageband op de Mac computer waarmee ik aan de keukentafel op zondagmorgen de podcast mee monteer nadat we opgenomen hebben met Skype (headset op). [Podcast archief]

PS. het bier was lekker

2 thoughts on “De leukste visite dit jaar, de dotcom.radio podcast fans”

  1. hallo Henk,

    al googlend kom ik op deze site terecht. We willen emigreren naar Frankrijk (liefst zo snel mogelijk) Maar wat mij het meest aanspreekt is dat er dus ook verzet in de Morvan is tegen de het corona bedrog en alles wat er om heen hangt, kortom fijn te lezen dat er ook wakkere nederlanders in de Morvan zijn! Dat is één van de redenen dat we weg willen uit Nederland, wetende dat het in Frankrijk niet beter is, maar wel veel meer ruimte en rust om de gekte af en toe achter je te laten. Wonen in de morvan is nog even voor ons de vraag…wij als begin 60 ers het roer om willen gooien vereist nog veel info en leeswerk. Wellicht mag ik je prive email zodat we misschien eens kunnen mailen over een groot aantal vragen die we hebben? groet, marjon

  2. Inmiddels al een tijdje weer thuis in Zaandam. Speciaal wat eerder naar huis ivm. de lezing van Mike. Bleek dat deze niet doorging vanwege de te lage aanmeldingen. Niet slim van ons want we hadden het ook vergeten. Wat was het een mooie ervaring om elkaar te ontmoeten. Komen we zomaar aan en worden we zo
    Vriendelijk ontvangen. Nogmaals hartelijk bedankt voor het kijkje in jullie leven.
    Lieve groet van ons Marja en Henk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *