De leukste visite dit jaar, de dotcom.radio podcast fans


Een paar weekjes geleden zat ik aan de keukentafel met te koptelefoon op iets te luisteren toen ik geluid hoorde van mensen die al dicht bij de keukendeur stonden. Ik ging even polshoogte nemen.

Een man stond met een geluidsbox in de armen, ik zag de buurman en een mevrouw die op haar telefoonscherm aan het rommelen was. Begon daar mijn protestliedje te spelen; “We geven niet op”.

Leuke verrassing, de fanclub, in dit geval Henk en Marja, op terugweg van vakantie in Spanje naar huis, ze kwamen even spontaan op visite.

Het waren niet de eerste dotcom luisteraars, eerder hadden we al Hans en Rietje die hier in Frankrijk wonen op een uurtje rijden en Jennie was mij ook al een paar keer komen bezoeken. Haar zag ik vele malen later op zaterdagmiddag bij de protestmarsen in Autun.

Henk en Marja dus wel een originele manier om je aan te kondigen. Ze wilden weten hoe ik dat allemaal deed met de podcast, even het huis laten zien en de tuin, een bakje koffie, bakkie soep en meer koffie en 2,5 uur later trokken ze weer verder. 

Wel leuk want de klik is er gelijk, het zijn immers gelijkgestemde mensen die weten uit welke hoek de wind waait in het wereldgebeuren

Hier een schermafbeelding van Garageband op de Mac computer waarmee ik aan de keukentafel op zondagmorgen de podcast mee monteer nadat we opgenomen hebben met Skype (headset op). [Podcast archief]

PS. het bier was lekker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.