Eerst een rommeltje, maar zo moet het goed komen, …


Overal tegelijk mee bezig en niets is nog af, zo kun je wel zien op de foto’s van het huis op dit moment. Je kan niet door met het een, dus begin je maar ergens anders aan te klussen waar je de spullen al (gedeeltelijk) voor hebt. Ik neem je even mee langs het slagveld, …

Het trappen gat naar boven is ‘gewit’ evenals het halletje leidend naar de overloop en er moeten alleen nog wat schilderijen opgehangen worden.

Via de overloop krijg je gelijk een blik op de studio waar we bijna alle apparatuur ingebouwd hebben volgens een ontwerpje dat ik gemaakt dat vanwege de maatvoering en bedieningsgemak. In de uurtjes, zoals dinsdagavond wanneer ik mijn zydecajun.radio.fm radio programma terug luister live op de radio, gelijk wat kabels aansluiten zodat we zo snel mogelijk het programme hier kunnen opnemen met een professionele microfoon. Natuurlijk ga ik daarmee ook de dotcom.radio podcast opnemen. 

Aan de andere klant van de studio de slaapkamer, de inloopkast is bijna klaar, de rest van de slaapkamer in tot 15 mei in gebruik voor de kweek van de groenten. Voordat de badkamer klaar is kunnen we die toch niet in gebruik nemen.

Voor de Sauna is het hout pakket besteld, de douchecabine en toilet zijn reeds in gekocht en half april komt de loodgieter de waterleiding van beneden naar boven leggen. De afvoer was reeds een jaar geleden gemaakt en de ombouw voor het toilet / wastafel blok is reeds klaar. We zijn nu nog op zoek naar een lokale leverancier van geisers vanwege het onderhoud. Een geiser is de beste oplossing en goedkoopste. Niet bij elke douchebeurt hebben we warm water nodig als je net uit de sauna (houtkachel) komt. Met een gasgeiser heb je altijd het water wat je nodig hebt zonder heel het jaar het warm water op ‘voorraad’ te hebben. 

Op de tuin beginnen de planten en bomen al in knop te komen, ik heb al 9 groenten gezaaid en ook in de kweekkas (binnen in de tunnel kas) wat groenten voor gezaaid.

Rond de kas is alles nu ingezaaid en nog wat andere plaatsen

Buiten al dat werk zijn we natuurlijk nog steeds aan het protesteren elke zaterdag in Autun. Veel mensen denken dat de  crisis al voorbij is maar we zitten er nog middenin. Het WEF plan is om reizen te verbieden vanaf 1 juni zonder vaccinatie paspoort, illegaal zal dit nog wel kunnen met de auto totdat het Sociaal Krediet Systeem volledig functioneel is. Dan is het over en sluiten, daar is nog niet eens de grenscontrole voor nodig. Je bankpas kan eenvoudig alleen in je thuisland werkzaam zijn.

Zoals het nu nog een rommeltje in huis is, je mag ook zeggen een bende, zo is het ook een bende in de gehele wereld en dat wordt nog erger. Ik verwacht dat na de inval van Rusland in de Oekraïne om de bio-wapen laboratoria onschadelijk te maken er ook nog wel een inval van China in Taiwan zal komen want daar bevinden zich immers ook bio-oorlog laboratoria. Ik verwacht ook een onthulling dat het Sars-Cov virus uit de Oekraïne komt, net als de grote onthullingen bij de kinderhandel netwerken die ook willig tieren in dat door de Nazi’s geïnfiltreerde gebied sinds WO II. 

Een dan spreek ik nog niet over nog meer onthullingen die nu reeds plaatsvinden of binnenkort de wereld geheel op zijn kop gaan zetten voor iedereen die zich uitsluitend laven aan de borst van de reguliere leugen media. En die groep is nog groter dan de de mensen die de genetische experimentele injecties hebben genomen die men een ‘vaccin’ noemden. 

Ik zie op de sociale media meningen en gedrag voorbij komen van mensen die totaal de weg kwijt zijn.

Een bekende uitspraak is; Dat de wereld niet ten onder gaat door misdaden maar door allen die wegkijken en zwijgen. Nu zie je verdomme mensen die het opnemen voor de Nazi’s die Putin juist het land uit aan het jaren is in de Oekraïne. Ga eens zelfstandig alle nieuws beredeneren en uitzoeken en blijf ver weg van radio, TV en de krant. De media zijn al meer als honderd jaar schuldig aan nep nieuws en er kleeft bloed aan hun handen. Zij blijven liegen tot het bittere einde, laat je niet meeslepen in hun val. Binnenkort weet je precies wat ik bedoel al zal het aan elkaar knopen van alle aanwijzingen nog 18 jaar duren vertelde data analist Clif High. 

Velen hebben uit vrije wil het slechtst mogelijk scenario gevolgd, uit vrije wil, iedereen had zich ook alternatief kunnen informeren net als ik en vele anderen. Want wanneer was het voor het laatst dat de media en politiek geen leugen vertelde, dat hoorde ik uit en ten treuren op elke verjaardag. Waarom zou het nu anders zijn?

Waarom vertel ik dit alles op mijn privé blog? Omdat we samen weer door moeten als de crisis voorbij is. Ik heb duizenden en duizenden uren werk verricht om bij de les te zijn en iedereen pogen te waarschuwen en ook nu weer. Dat komt omdat ik nog steeds oplossingen kan aandragen voor de geïnfecteerden van het bio-wapen. Het Dr. Zelenko protocol, … (vaccinatieschade) A.S. zondag weer een aflevering van de dotcom.radio podcast met veel, heel veel Maartse Waanzin nieuws.

2 thoughts on “Eerst een rommeltje, maar zo moet het goed komen, …”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *