Huiskamer opknap beurt met een heuse architect 


Komende maand februari wonen we alweer 4 jaar in Frankrijk, het werd hoogtijd de kamer een opfrisbeurt te geven met een likje nieuwe verf en meer, … 

De huiskamer was als laatste aan de beurt voor een nieuwe look. Mark was samen met onze dochter over voor een weekendje om mijn 70ste verjaardag mee te vieren in mei 2022. Ter sprake kwam dat Letty de schoorsteen zo lelijk vond. Mark, de zoon van mijn broer, is toevallig binnenhuis architect en hij vond juist de kleuren prachtig. De kleurenwaaier werd erbij gepakt en Mark zei; “Je moet juist die kleuren van de schoorsteen terug laten komen in het verfwerk”.

Ik vond dat een goed idee maar Letty had daar zo haar bedenkingen over. Dat is de reden dat we best lang gewacht hebben om de aanvang te maken.

Over de oude eiken parketvloer was novilon zeil gelegd dat aan de randen met zo’n 30 cm zo op de vloer gelijmd was. De lijmresten werden met een hete lucht pistool verwijderd maar met de schuurmachine kregen we de restanten niet weggeschuurd met de grofste schijf. Het was er diep ingedrongen. 

2,5 week werk en hier zie je het resultaat. Mark heeft weer een vakantie verdient om het resultaat te komen bekijken. Voor meer van zijn werk, kijk op MarkMutsaers.com

Huiskamer met de deur naar het toilet / douche / wasmachine / extra koelkast
Huiskamer met deur naar slaapkamer
Huiskamer met voorraadkast en gordijn naar de woonkeuken
Huiskamer met buitendeur / meterkast / wijnrek /
Exif_JPEG_420

1 thought on “Huiskamer opknap beurt met een heuse architect ”

  1. Gefeliciteerd mevrouw. Mutsaers en Henk met deze mooie sfeervolle kamer. Het kan heerlijk zijn na gedane arbeid hier rust te vinden in één van de stoelen of bank.
    Groet, Pim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *